geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Playa del Carmen

Playa del Carmen

Playa del Carmen

Playa del Carmen a mexikói Quintana tartomány egyik városa, kiemelkedő turisztikai központ, amely a Karib-tenger partján fekszik, alig 70 kilométerre Cancúntól.
A partszakaszt Cancún és Tulum között - a kettő között fekszik Playa del Carmen - szokták még maja Riviérának is hívni.
A város még arról is nevezetes, hogy Mexikóban a leggyorsabban ebben a városban növekedett az elmúlt három évtizedben a népesség. (1970-ben 200 lelket számláló halászfalu volt itt, 2010-re ez a szám 750 szeresére nőtt, azaz ma már több mint 150.000-en élnek itt).

Playa del Carmen karibi stílusú utcáin kellemes éttermek, bárok és szórakozóhelyek várják a turistákat. A településsel szemben található Cozumel varázslatos kis szigete. Playa del Carmen elbűvölő hely az élet szép pillanatainak az eltöltésére. A mexikói karibik minden előnyével szolgálhat – ragyogó fehér homokkal borított strandok, türkiz tenger, elképesztő mennyiségű bár, étterem és szálláshely – mindemellett megőrzi a csendes pihenéshez szükséges légkört. Alacsony épületeket találunk itt, melyeknek a part többi részén található hagyományos hatalmas turista komplexumokhoz szinte semmi közük sincs. Sok látnivaló és tennivaló várja az ideérkezőt.

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype