geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások

Kemer

Kemer partvidéke természeti adottságai és különleges mikroklímája miatt a Török Riviéra legszebb tájai közé tartozik. A nagykavicsos, kristálytiszta vizű strandokkal rendelkező üdülőhely a sűrű fenyőerdőkkel borított sziklás hegyek ölelésében fekszik, kb egy órányi távolságra a repülőtértől, mely út önmagában is felér egy csodálatos kirándulással.
Kemer szó tágabb értelemben egy partszakaszt ölel fel, ide tarozik Göynük, Beldibi, Tekirova, Camyuva és Kiris is. Maga Kemer városka egy elbűvölő település, rengeteg virággal, parkokkal, borostyánnal benőtt épületekkel, hangulatos éttermekkel, kávézókkal, festői kikötővel, egyszerűbb, régebbi építésű, kisebb szállodákkal. A város határában viszont minden igényt kielégítő, magas színvonalú szállodakomplexumokat találunk.

Kemer mellett található az Ürükler nemzeti park, ahol meseszép barlangokat, egy kicsit távolabb pedig olyan városok antik romjait találjuk, mint Olimposz és Phaselis.
Kemerhez tartozó többi üdülőhelyre is jellemző, hogy még az egyszerűbb szállodái is magas színvonalúak, és egyre több magasabb kategóriát képviselő szálloda épül a nagykavicsos tengerpart mellett, ahol esetenként mesterségesen kialakított homokos partszakaszokkal is találkozunk.
Külön ki kell emelni a térség legdélibb települését, Tekirovát, amelynek magas színvonalú szállodái zöld, parkosított területen fekszenek.
Ezt a partszakaszt változatos kínálata miatt gyakorlatilag minden korosztálynak és bármilyen igénnyel rendelkező utasnak szívből ajánljuk.

Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype