geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak
Bor, mámor, Toszkána repülővel

Bor, mámor, Toszkána repülővel

Időtartam: 5 nap/ 4 éj

Ellátás: reggeli+vacsora

Utazás: repülővel Budapestről

Elhelyezés: 4* szállodában

Időpont: 2019. október 22.

Bor, mámor, Toszkána

repülővel

1. nap Indulás Budapestről a délelőtti órákban közvetlen repülőjárattal irodánk idegenvezetőjével Bolognába. Az érkezést követően folytatjuk utunkat Toszkána felé, ahol elsőként a nyugati részen található Pisában tartunk városnézést. A nyüzsgő, turistáktól zajos Csodák mezejére megyünk, mely az UNESCO Világörökségének része. Láthatjuk a keresztelőkápolnát, a székesegyházat és köztük talán a legtöbbet fotózott Ferde tornyot is, majd a szép középkori és reneszánsz város műemlékeivel, palotáival, tereivel ismerkedünk. Innen indulunk a szállásunk felé gyönyörű toszkán tájakon át. Szállás és vacsora Siena környékén a szállodában. (4 éj)

2. nap Reggeli után egész napos városnézés Firenzében, a reneszánsz művészet és a Mediciek városában: a méltán híres Szent Kereszt (Santa Croce) bazilika; a Dóm tér a Harangtoronnyal, a Székesegyházzal, a Keresztelőkápolna a Paradicsom kapujával; a kormányzósági palota (Palazzo Vecchio); az öreghíd (Ponte Vecchio), Pitti Palota, majd szabadprogram keretében, aki szeretné megtekintheti az Uffizi Képtár számtalan alkotását vagy a Pitti Palotát és kertjét. A kora esti órákban a Michelangelo kilátóról még búcsút veszünk a varázslatos várostól és indulunk a szállodába. Vacsora a szállodában.

3. nap Ez a nap a középkor és a kitűnő borok jegyében zajlik. Elsőként Sienát keressük fel, melynek belvárosa a Világörökség része. A híres, kagyló formájú főterén, a Piazza del Campon megnézzük a Városházát, mely Olaszország egyik legszebb gótikus épülete. Akik bírják és mesés kilátásban szeretnének gyönyörködni, azok megmászhatják a Torre del Mangia harangtorony mind a 400 lépcsőjét, majd a Dóm téren megtekintjük a híres, gótikus sienai székesegyházat. Egy kis szabadidő után délután a tornyok városát, San Gimignano-t, azaz a „középkori Manhattant” keressük fel. Mintha csak egy középkori film díszletei tárulnának elénk az óváros fallal körülvett szűk utcáin, sikátorain. A mindig nyüzsgő utcácskákon számtalan üzlet kínálja portékáit, vannak itt varázslatosan szép kerámiák, ajándéktárgyak, ízlésesen megmunkált toszkán bőrárú, melynek illata keveredik a toszkán szalámi, sajt és zamatos bor illatával. Szabadidőben pedig megkóstolhatjuk a világ legfinomabb fagylaltjait is. Vacsora a szállodában.

4. nap A mai napon egy kicsit a filmek világába látogatunk. Reggel elutazunk Cortonába, ezt az ősi etruszk várost napjainkban egy romantikus film tette híressé és népszerűvé. Innen felejthetetlen kilátás nyílik a Trasimeno-tóra. A városnézés után a lágy toszkán dombok és cédrusok között utazva jutunk el a festői Montepulciano városkába, melynek híres borát „minden borok királyának” is neveznek. Toszkána leghíresebb borainak egy része ma is itt készül. Városnézésünk után lehetőségünk lesz egy nagyszerű borkóstolóra is. Vacsora a szállodában.

5. nap Reggeli után indulunk a repülőtérre Bolognába. Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

Pisa, Csodák mezeje

Montepulciano

Firenze panoráma

Firenze, Palazzo Vecchio

Firenze, Palazzo Vecchio

Val d'Orcia

Siena főtér

Cortona

San Gimignano

Val d'Orcia

Montepulciano, Vino Nobile

Tipikus toszkán üzlet

Montepulciano

Siena utcarészlet

Az Orcia völgye

Időpont:         2019. október 22- 26. (5 nap/ 4 éj)
Utazás:           repülővel Budapest- Bologna -Budapest útvonalon, idegenvezetővel
Elhelyezés:    4 csillagos szállodában, 2 ágyas szobákban
Ellátás:           büféreggeli + bőséges tradícionális vacsorák(felár)

  Időpontok

  5 nap/ 4 éjszaka

 

 

 

Árak 2019

budapesti indulással

repülőjegy, szállás, reggeli, idegenvezető és programok   Ft/fő

2 - 3 ágyas szobában

 október 22 - 26.

Garantált indulás!

145.900.- Ft/ fő

Vacsora felár:    18.000.- Ft/ fő/ 4 vacsora (háromfogásos bőséges tradícionális vacsorák)

A fenti árak nem tartalmazzák:

- Adók és illetékek: 39.600.- Ft/fő

- Egyágyas felár: 69.400.- Ft/ 4 éjszaka

Helyben fizetendő költségek:

- Belépők, transzferek, behajtási illetékek, borkóstoló, helyi idegenforgalmi adó: 140 Euro/fő

  Kedvezmények:

  4 %  törzsutaskedvezmény a részvételi díjból legkésőbb az indulás előtti 30.napig

  A kedvezmények nem összevonhatóak.

Figyelem!                                                                                                          Az utazási költség a fedélzetre felvihető kis kézipoggyászt (40x30x20cm) tartalmazza. A feladott poggyász kötelező, annak  típusát kérjük a foglaláskor jelezze: 18.500.-Ft(max.20 kg), 24.900.- Ft(max.32 kg)

A repülőjegy és a poggyász ára a foglalás időpontjának függvényében változhat, ezért érdemes időben foglalni!

Transzfer
(igény esetén).18.000.- Ft/ fő Debrecen–Budapest repülőtér–Debrecen

Minimális létszám:     25 fő (kiscsoportos felár minimum 15 fő esetén 12.000.- Ft/fő)

A katalógusban/honlapon megjelenő tartalom, forma a szerzői jog védelme alá esik, melynek tulajdonosa a Geminus Lux Kft. A katalógusban szereplő tartalom, forma - nem magáncélú - felhasználása csak a tulajdonos engedélyével lehetséges.

A jogosulatlan felhasználás tilos és bírósági jogérvényesítést von maga után!

Saját szervezésű utazás!

Utasbiztosítás: 570.-Ft/ fő/ nap

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype