geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak
Királyi élmények Madridban

Királyi élmények Madridban

Időtartam: 4 nap/ 3 éj

Ellátás: reggeli

Utazás: repülővel Budapestről

Elhelyezés: 3* belvárosi szállodában

Időpont: 2019. április 10. ; 2019. május 29. ; 2019. október 17.

Királyi élmények Madridban

1.nap Indulás a délutáni órákban Budapestről irodánk idegenvezetőjével, közvetlen járattal Madridba. Az érkezést követően transzfer a repülőtérről a madridi, belvárosi szállodába, szállás elfoglalása. (3 éj) Este szabadprogramként, aki szeretné megismerni az igazi madridi hangulatot és éjszakai életritmust, egy rövid belvárosi sétát teszünk (Puerta del Sol tér látnivalói). 

2.nap Reggeli után megkezdjük városnézésünket a spanyol fővárosban, Madridban. Elsőként a Spanyol térre látogatunk el, ahol láthatjuk Cervantes szobrát, valamint a város két legrégebbi felhőkarcolóját, majd továbbmegyünk a Királyi Palota előtti térre, mely már önmagában is egy kisméretű szabadtéri múzeum büszke szobraival és patinás épületeivel.  Ezt követően megtekintjük a hatalmas, barokk Királyi Palota pompás termeit, majd gyönyörű parkjában kis pihenőt teszünk. Délután ellátogatunk az impozáns Szent Ferenc bazilikába, melynek belseje csodálatos mesterművekkel díszített. Innen továbbhaladunk a monumentális Plaza Mayor, azaz a Főtér irányába, mely színes és látványos parádék, Fiesták színhelye. A díszes kasztíliai stílusú épületek árkádjai alatt mi is megpihenünk és élvezzük az élettel teli, főtér hangulatát, valamelyik szabadtéri kávézóban pedig megkóstolhatjuk a madridiak varázslatos kávéját is. Este fakultatív vacsora alkalmával lehetőség lesz megkóstolni a spanyol ízeket is.

3.nap Egész napos fakultatív program Toledo-ba, Európa egyik legszebb középkori városába, mely a spanyol építészet gazdag történelméről tanúskodik. A dombtetőre épült és a Tajo-folyó zöld vize által szinte teljesen körülölelt gyönyörű óváros a Világörökség része. Városnézésünk keretén belül láthatjuk kívülről a hatalmas 16. századi palotaerődöt, az Alcazart, mely ma katonai múzeumként működik. Megtekintjük az ország második legnagyobb templomát, a csodálatos gótikus Katedrálist, melynek belső tere káprázatos spanyol és mudejár stílusjegyekkel díszített. Sekrestyéjében pedig több híres művész (pl. El Greco, Tiziano, Goya) festményeit csodálhatjuk meg. Szabadidőben barangolhatunk Toledo romantikus szűk utcáin, kis terein. Délután ellátogatunk a csodás kertjeiről híres királyi városba, Aranjuezbe. Megtekintjük az impozáns barokk és rokokó stílúsú Királyi Palotát, mely a spanyol királyok nyári rezidenzájáként szolgált. Kastélytúránk után sétálunk a méltán híres fenséges kertekben, majd estére visszatérünk Madridba, ahol ismét fakultatív vacsora lehetőséggel zárjuk a napot. Fakultatív program ára: 60 Euro + belépők kb.25 Euro

4.nap Reggeli után felkeressük a híres Prado Múzeumot, a világ egyik legnagyobb művészeti galériáját, mely a leggazdagabb spanyol festészeti gyűjteménnyel büszkélkedhet. Ezt követően rövid sétát teszünk a múzeum előtti széles sugárúton, ahol a főváros legpatinásabb épületei találhatóak, majd kipihenjük magunkat Madrid kedvelt parkjában a Parque del Retiro-ban. A hatalmas park több ezer árnyas fája, gyönyörű sétányai, népszerű csónakázótava, szép palotái és szobrai kellemes kikapcsolódást ígérnek. A futball rajongóinak ezen a napon érdemes ellátogatni a Real Madrid stadionjába, a Santiago Bernabéu-be és részt venni egy felejthetetlen stadiontúrán, melynek során megnézhetik a múzeumot, a csapat öltözőjét, a futballpályát, ahol nem csak hogy a gyepre is rá lehet lépni, hanem még a kispadra is le lehet ülni...A stadiontúra kb. 25 Euro. Az esti órákban visszatérünk a szállodába a csomagokért és transzferrel indulunk a repülőtérre. Érkezés Budapestre éjfél körül.

Utazás:          repülővel Budapest - Madrid - Budapest útvonalon,idegenvezetővel
Elhelyezés:   3 csillagos elegáns, belvárosi szállodában, 2 ágyas szobában

Ellátás:          büféreggeli

  Időpontok

  4 nap/ 3 éjszaka

 

 

 

 

Árak 2019

budapesti indulással

repülőjegy, szállás, reggeli  és idegenvezető   Ft/fő

2 - 3 ágyas szobában
 április 10 - 13.  Betelt!
139.900.- Ft/ fő
 május 29. - június 1.  145.900.- Ft/ fő
 október 17 - 20.  139.900.- Ft/ fő

A fenti árak nem tartalmazzák:

- Adók és illetékek: 42.500.- Ft/ fő

- Egyágyas felár: 59.000.- Ft

Helyben fizetendő költségek:

- Belépők, transzferek, helyi idegenforgalmi adó: 110 Euro/ fő

  Kedvezmények:

  4 %  törzsutaskedvezmény a részvételi díjból legkésőbb az indulás előtti 30.napig

  A kedvezmények nem összevonhatóak.

Figyelem!                                                                                                      Az utazási költség a fedélzetre felvihető kis kézipoggyászt (40x30x20 cm) tartalmazza. A feladott poggyász kötelező, annak típusát kérjük a foglaláskor jelezze: 9.000.- Ft(max.10 kg), 17.600.-Ft(max.20 kg), 25.700.- Ft(max.32 kg)       A repülőjegy és a poggyász ára a foglalás időpontjának függvényében változhat, ezért érdemes időben foglalni!

Minimális létszám:          20 fő   (kiscsoportos felár minimum 15 fő esetén 12.000.- Ft/fő)
Transzfer
(igény esetén).18.000.- Ft/ fő Debrecen–Budapest repülőtér–Debrecen

A katalógusban/honlapon megjelenő tartalom, forma a szerzői jog védelme alá esik, melynek tulajdonosa a Geminus Lux Kft. A katalógusban szereplő tartalom, forma - nem magáncélú - felhasználása csak a tulajdonos engedélyével lehetséges.

A jogosulatlan felhasználás tilos és bírósági jogérvényesítést von maga után!

Saját szervezésű utazás!

Utasbiztosítás: 570.- Ft/ fő/ nap

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype