geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak
Fenséges Velence és az elbűvölő Garda-tó

Fenséges Velence és az elbűvölő Garda-tó

Időtartam: 4 nap/ 3 éj

Ellátás: reggeli+vacsora

Utazás: autóbusszal debreceni indulással

Elhelyezés: 4* szállodákban

Időpont: 2019. április 28.

Fenséges Velence és az elbűvölő Garda-tó

1. nap Indulás Debrecenből a kora reggeli órákban, utazás Szlovénián keresztül. A délutáni órákban érkezünk meg Olaszországba a szép fekvésű, elbűvölő adriai kikötővárosba, Triesztbe. A gyönyörű 19. századi paloták, a forgalmas kikötő, a nyüzsgő, de mégis nyugodt, szép terek, az elegáns kávéházak egy kis betekintést engednek a triesztiek mindennapos életébe. Szállás és vacsora Lido di Jesoloban, a közvetlen tengerparti szállodában. (2 éjszaka)

2. nap Városlátogatás a fenséges Velencében és a szigeteken. Reggeli után hajóra szállunk és a velencei lagúnavilágban elsőként kikötünk Burano bájos szigetén, hogy megcsodálhassuk a színesre festett házakat, az aprócska sikátorokat és persze a híres buránói csipkét, majd áthajózunk Murano szigetére. Már több, mint 700 éve, hogy Velence történelmi központjából a tűzvész miatt áttelepítették az üveghutákat erre a szép szigetre. Egy látványos bemutató keretében az üveggyárban megismerkedünk az üvegkészítés több száz éves mesterségével, azután pedig lesz lehetőség vásárlásra is ezekből a valódi muránói üvegből készített ékszerekből és ajándéktárgyakból. Dél körül behajózunk Velencébe. Megtekintjük a Szent Márk tér nevezetességeit: a Dózse palotát (kívülről) a Sóhajok hídjával és a börtönnel, a Szent Márk Székesegyházat, a Harangtornyot, az Óratornyot. Majd átsétálunk Velence híres bevásárló utcáján a Rialto-hídig. Délután sétálgathatunk a világ legszebb vízi útvonala mentén a csodaszép paloták között. Az esti órákban visszahajózunk a szárazföldre. Vacsora a szállodában.

3. nap Reggeli után búcsút intünk a tengernek és indulunk a Garda-tó felé. Az egész napot az elbűvölő szépségű Garda-tó partján töltjük. Meseszép útvonalon a tó keleti partján haladunk végig a szebbnél szebb kis településeken keresztül, miközben a Garda-tó csodás panorámája tárul elénk. Elsőként a  festői fekvésű Malcesinebe látogatunk. Ebben az idilli, tóparti színes városkában számos, apró, romantikus sikátor fut minden irányba színes házakkal, vendéglőkkel és üzletekkel tarkítva. A világon egyedülálló körpanorámás felvonóval felmehetünk a Monte Baldo hegy tetejére (1700 m), ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tóra (a felvonó kb. 15 Euro/fő), majd szabadprogram Malcesinében. Innen tó déli részén található Sirmioneba utazunk. A tóba nyúló félszigeten fekvő városka a dús mediterrán növényzettel, a virágos utcácskákkal, az ókori romokkal és a mesebelinek tűnő Scaligeri várral felejthetetlen élményt nyújt. Hajóval teszünk egy kirándulást a félsziget körül, majd az óváros látnivalóinak megtekintése után szabadprogram. Szállás és vacsora Verona környékén (1 éj)

4. nap Reggeli után ismerkedünk Verona nevezetességeivel. A szerelmesek városában megcsodáljuk az Arénát, ellátogatunk Júlia házához, hogy megláthassuk a híres erkélyt, majd a középkori piactér forgatagán keresztül felkeressük a Scaligerek síremlékét. A városnézés után indulunk hazafelé Szlovénián keresztül. Érkezés Debrecenbe a késő esti órákban.

Buranoi cégér

Trieszt főtér

Muranoi üveg

Velencei kanális

Velencei gondolás

Szent Márk bazilika

Velence, Dózse Palota

Velence, Canal Grande

Velence naplemente

Garda-tó panoráma

Malcesine felvonó

Az elbűvölő Garda-tó a festői Malcesinevel

Verona, Piazza dei Signori

Veronai Aréna

Verona, Júlia erkélye

Garda-tó, Sirmione

Olasz fagyi

Időpont:      2019. április 28. - május 1.  (4 nap/ 3 éj)
Utazás:        légkondicionált, színvonalas autóbusszal, idegenvezetéssel
Elhelyezés: 4 csillagos, közvetlen tengerparti szállodában Jesoloban, 4 csillagos szép szállodában Verona környékén, 2 ágyas szobában
Ellátás:        büféreggeli + vacsora(felár)

  Időpontok

  4 nap/ 3 éjszaka

 

 

 

Árak 2019

debreceni indulással

autóbusz, szállás, reggeli  és programok   Ft/fő

2 - 3 ágyas szobában
 április 28. - május 1. Garantált indulás! 4 hely!
72.900.- Ft/ fő

Vacsora felár:        14.000.- Ft/ fő/ 3 vacsora (háromfogásos vacsorák)

Helyben fizetendő:  75 Euro (hajójegyek, szigettúra, muránói üveggyár látogatása bemutatóval, helyi idegenforgalmi adók, behajtási illetékek, Vox készülék a városnézésekhez)

  Kedvezmények:

  4 %  törzsutaskedvezmény a részvételi díjból legkésőbb az indulás előtti 30.napig

  A kedvezmények nem összevonhatóak.

Felszállási lehetőség: Debrecen, Józsa, Hajdúböszörmény, Miskolc (M3-as), Budapest, Székesfehérvár (M7-es)
Minimális létszám:     37 fő

A katalógusban/honlapon megjelenő tartalom, forma a szerzői jog védelme alá esik, melynek tulajdonosa a Geminus Lux Kft. A katalógusban szereplő tartalom, forma - nem magáncélú - felhasználása csak a tulajdonos engedélyével lehetséges.

A jogosulatlan felhasználás tilos és bírósági jogérvényesítést von maga után!

Saját szervezésű utazás!

Utasbiztosítás: 570.- Ft/ fő/ nap

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype