geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak
Randevú Elzászban

Randevú Elzászban

Időtartam: 4 nap/ 3 éj

Ellátás: félpanzió

Utazás: repülővel Debrecenből és Budapestről

Elhelyezés: 3* szállodában

Időpont: 2020. október 11.

Randevú Elzászban

repülővel

1.nap Indulás Debrecenből és Budapestről a kora délutáni órákban menetrend szerinti járattal a bázeli repülőtérre. A repülőtérről transzferrel utazunk a franciaországi Elzászba. Egy mesebeli kisvárosba érkezünk Colmar mellé, ahol elfoglaljuk a szállásunkat egy romantikus XV.századi rusztikus, elzászi stílusban berendezett 3 csillagos szállodában, majd ismerkedünk ennek a bájos kisvárosnak a történetével, érdekességeivel és látnivalóival. Vacsora a szállodában. (3 éj)
 
2.nap Reggeli után elsőként
a hegytetőn büszkén magasodó Königsburg várát fedezzük fel. Páratlan kilátás tárul elénk a vidékre ebből a középkori várkastélyból. Bejárjuk az udvart, a termeket és miután befejeztük történelmi időutazásunkat leutazunk ismét a völgybe, hogy felfedezzük Elzász fővárosát, Strasbourgot. A történelmi óvárosa a Világörökség része. Az Európai Parlament és az Európa Tanács székhelye. Városnézésünk egyik legélvezetesebb része a hajókázás a kanálisokban, miközben feltárul előttünk a város történelme és számos titka. Gyalogos városnézés alkalmával megtekintjük a hatalmas katedrálist, majd séta a Petite France negyed hangulatos, favázas házai között és utazunk vissza Elzász bájos borvidékén keresztül. Vacsora a szállodában.

3.nap Reggeli után a szelíd szőlősdombok között elterülő festői kisvároska Riquewihr színesre festett, fagerendás házaiban gyönyörködünk és szabadidőben lesz lehetőség megízlelni a méltán híres elzászi borokat és csemegéket is. Innen
továbbutazunk Kaysersbergbe, ahol miután felkeressük a világhírű Nobel díjas tudós, orvos Albert Schweizer Múzeumát, a középkori, színes kis városkának a kövét koptatva felfedezzük újra Elzász tradicionális építészeti szépségét. Innen Elzász központjába, Colmar városába látogatunk el, mely Franciaország egyik legelbűvölőbb városkája. Mesébe illő, színes házai és terei valóban elbűvölik az idelátogatót. A Petite Venice, a kis Velence romantikus kanálisai felejthetetlen élményt nyújtanak. Vacsora a szállodában.

4.nap
Reggeli után elsőként a közeli Eguisheimbe utazunk, az elzászi szőlővidék bölcsőjébe, mely elnyerte a legszebb francia falvak díját. Itt mintha 500 éve megállt volna az idő, barangolhatunk a tündéri sikátorokban és nem győzünk fényképezni! Innen indulunk a bázeli repülőtérre. Érkezés a kora esti órákban Debrecenbe és Budapestre.

Időpont:           2020. október 11 - 14. (4 nap/ 3 éj)
Utazás:       repülővel közvetlen járattal Debrecen/ Budapestről - Bázel - Debrecen/ Budapest útvonalon, idegenvezetővel
Elhelyezés:    3 csillagos, romantikus XV. századi tradicionális, fagerendás elzászi szállodában, 2 ágyas szobákban
Ellátás:           félpanzió (büféreggeli + 3 fogásos tradicionális, elzászi vacsorák)

  Időpontok

  4 nap/ 3 éjszaka

 

 

 

Árak 2020

debreceni és budapesti indulással

repülőjegy, fix ülőhely a repülőn, kis kézipoggyász, reptéri illetékek, szállás, félpanzió, programok, idegenvezető  Ft/fő


2 - 3 ágyas szobában

  október 11 - 14.

175.900.- Ft/ fő


Helyben fizetendő költségek:

- transzferek,  belépők,  hajókirándulás Strasbourgban,  helyi idegenforgalmi adó:   160 Euro/fő

  Kedvezmények:

  - 6.000.- Ft/fő törzsutaskedvezmény* a részvételi díjból

     legkésőbb az indulás előtti 30.napig

  - * törzsutasnak számít az, aki az elmúlt 2 évben legalább 2 alkalommal

     minimum 3 napos vagy annál hosszabb utazáson vett részt

  A kedvezmények nem összevonhatóak.

Figyelem!                                                                                                                Az utazási költség a fedélzetre felvihető kis kézipoggyászt (40x30x20 cm) tartalmazza! A feladott poggyász típusát kérjük a foglaláskor jelezze:    13.500.- Ft (max.20 kg), 19.800.- Ft (max. 32 kg)

A repülőjegy és a poggyász díja a foglalás időpontjának függvényében változhat, ezért érdemes időben foglalni!

Minimális létszám:          20 fő   (kiscsoportos felár minimum 15 fő esetén 12.000.- Ft/fő)

A katalógusban/honlapon megjelenő tartalom, forma a szerzői jog védelme alá esik, melynek tulajdonosa a Geminus Lux Kft. A katalógusban szereplő tartalom, forma - nem magáncélú - felhasználása csak a tulajdonos engedélyével lehetséges.

A jogosulatlan felhasználás tilos és bírósági jogérvényesítést von maga után!

Saját szervezésű utazás!

Egyágyas felár: 45.600.- Ft/ 3 éj

Utasbiztosítás: 530.- Ft/ fő/ nap

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype