geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak
Barcelona, a katalán gyöngyszem

Barcelona, a katalán gyöngyszem

Időtartam: 4 nap/ 3 éj

Ellátás: reggeli

Utazás: repülővel Debrecenből

Elhelyezés: 4* belvárosi elegáns szállodában

Időpont: 2019. március 22. ; 2019. április 12. ; 2019. november 08.

Barcelona, a katalán gyöngyszem

1. nap Indulás a reggeli órákban Spanyolországba, Barcelonába a debreceni repülőtérről idegenvezetőnkkel. Érkezés után transzferünkkel elsőként a szállodába utazunk, ahol elfoglaljuk szobáinkat, majd megkezdjük városnézésünket a katalán fővárosban, Barcelonaban. Az első napon először az óváros központi részét, a labirintusszerű gótikus negyedet keressük fel, mely Európa egyik legjobb állapotban fennmaradt középkori negyede szűk sikátorokkal és apró terekkel. A számos középkori épület mellett láthatjuk a római városfal maradványait is. A gótikus negyed központjában megcsodáljuk Barcelona pompás gótikus katedrálisát. Innen átmegyünk a hatalmas és gyönyörű Parc de la Ciutadella-ba, amely a katalán parlament épületének is helyt ad. A park egyik leghíresebb része a Cascada, egy monumentális vízesés és szökőkút, amelyet a római Trevi-kút mintájára építettek. Miután megpihentünk egy kicsit pálmafák, virágok a szép kis tó és a színes papagájok között visszatérünk a szállodába. Fakultatív vacsorázási lehetőség. (3 éjszaka)

2. nap Reggeli után elsőként Spanyolország leglátogatottabb turisztikai látványosságát nézzük meg a Sagrada Familia-t, azaz a Szent Család templomát, mely immár közel 140 éve épül és amit Gaudí élete fő művének tartott, sőt személyesen is dolgozott rajta.  Miután megcsodáltuk kívül-belül a világ egyik leglenyűgözőbb, legkülönlegesebb templomát, ellátogatunk a méltán híres Güell Parkba, mely egy igazi fantáziavilág. A park, ahogyan a Szent Család templom is az UNESCO Világörökség része. Az 1900-as évek elején épült parkot szintén Antoni Gaudí elképzelései alapján építették, melyet eredetileg egy modern "luxuslakóparknak" szánt, de végül csak két ház készült el és maga Gaudí költözött ide családjával. A házában jelenleg a Gaudí-múzeum működik. Ebből a mesevilágból - akinek kedve van - ellátogathatunk a világ egyik legnagyobb múltú és jelenleg az egyik legjobb focicsapatának, az FC Barcelonanak a stadionjába és múzeumába (kb. 25 Euro), mely Európa legnagyobb arénájának számít. A stadion a futballmérkőzések mellett számos világhírű énekes és együttes koncertjeinek adott már helyet. A stadionlátogatás után visszatérünk a szállodába. Fakultatív vacsora lehetőség.

3. nap Reggeli után folytatjuk a városnézést Barcelona legszebb, és legimpozánsabb sugárútján, a katalán város Champs-Elysées-jén, a Passeig de Gracia-n, ahol ismét ámulatba ejt két mesebeli szecessziós Gaudí épület, a Casa Batlló, és a Casa Milá. A 20. század első felében épült házak lakói a város leggazdagabb polgárai voltak. Majd folytatjuk a városnézést Barcelona fő sétálóutcáján a széles és hosszú La Rambla-n, amelyet csodás platánsor szegélyez. A Rambla a Placa Catalunya és a tengerparthoz közeli Colombus-szobor között húzódik. A sétányon kávézók, bárok, butikok, üzletek találhatók. Felkeressük Európa egyik legjobb, leghangulatosabb piacát is a la Boqueria-t, ahol lesz lehetőségünk válogatni a mindig friss finomságokból legyen az zöldség, gyümölcs vagy éppen tenger gyümölcse, de akár kézműves édességeket is vehetünk. Itt is kóstolhatunk tapast és egyéb friss készételeket. Szabadidőben nézelődhetünk, vásárolhatunk, de pihenésképpen lesétálhatunk a tengerpartra is. Ezt a szép napot a Font Mágica-nal, azaz a táncoló, mágikus szökőkútnál fejezzük be, ahol egy káprázatos hang- és fényjátékban lehet részünk. A táncoló, zenélő szökőkutak a zene ütemére változtatják színüket és formájukat. Visszatérünk a szállodába. Fakultatív vacsorázási lehetőség.

4. nap Reggeli után transzferbusszal indulunk a repülőtérre. Érkezés Debrecenbe a dél körüli órákban.

La Rambla sétány

Park de la Ciutadella

La Rambla

Tapas

Gótikus negyed

Güell park

Güell park

Sagrada Familia

la Boqueria piac

Casa Batlló

A mágikus szökőkút

Mágikus szökőkút

a barcelonai strand

FC Barcelona stadion

Casa Batlló

Utazás:      repülővel Debrecen - Barcelona - Debrecen idegenvezetővel útvonalon
Elhelyezés:   4 csillagos belvárosi szállodában, 2 ágyas szobában

Ellátás:          büféreggeli

  Időpontok

  4 nap/ 3 éjszaka

 

 

 

Árak 2019

debreceni/ budapesti indulással

repülőjegy, szállás, reggeli  és idegenvezető   Ft/fő

2 - 3 ágyas szobában

 március 22 - 25.             Garantált indulás! (Betelt!)

112.500.- Ft/ fő

 április 12 - 15.                    Csak debreceni indulás!     Garantált indulás!

117.900.- Ft/ fő

 november 8 - 11.           Garantált indulás!

Csak debreceni indulás! 

Betelt! Szobák csak lekérésre!

105.700.- Ft/ fő

A fenti árak nem tartalmazzák:

- Adók és illetékek: 32.500.- Ft/fő

- Egyágyas felár: 51.000.- Ft (március, november); 63.000.- Ft (április)

Helyben fizetendő költségek:

- Belépők, transzferek, helyi idegenforgalmi adó: 110 Euro/fő

  Kedvezmények:

  4 %  törzsutaskedvezmény a részvételi díjból legkésőbb az indulás előtti 30.napig

  A kedvezmények nem összevonhatóak.

Figyelem!                                                                                                        Az utazási költség a fedélzetre felvihető kis kézipoggyászt (40x30x20 cm) tartalmazza. A feladott poggyász kötelező, annak típusát kérjük a foglaláskor jelezze: 9.800.- Ft(max.10 kg), 15.600.-Ft(max.20 kg), 23.500.- Ft(max.32 kg) A repülőjegy és a poggyász ára a foglalás időpontjának függvényében változhat, ezért érdemes időben foglalni!

Minimális létszám:          20 fő   (kiscsoportos felár minimum 15 fő esetén 12.000.- Ft/fő)

A katalógusban/honlapon megjelenő írásos tartalom, forma a szerzői jog védelme alá esik, melynek tulajdonosa a Geminus Lux Kft. A katalógusban szereplő tartalom, forma - nem magáncélú - felhasználása csak a tulajdonos engedélyével lehetséges.

A jogosulatlan felhasználás tilos és bírósági jogérvényesítést von maga után!

Saját szervezésű utazás!

Utasbiztosítás: 570.- Ft/ fő/ nap

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype