geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak
Húsvét a Plitvicei-tavaknál

Húsvét a Plitvicei-tavaknál

Időtartam: 3 nap/ 2 éj

Ellátás: reggeli+vacsora

Utazás: autóbusszal debreceni indulással

Elhelyezés: 3* szállodában

Időpont: 2018. március 29.

Húsvét a Plitvicei-tavaknál

1. nap  Indulás Debrecenből a kora reggeli órákban, majd utazás Budapesten keresztül Horvátország irányába. Átkelve a Mura folyón, Horvátországba lépünk és a gyönyörű Muraközi tájon haladva dél körül érkezünk meg a Dráva mellett fekvő Varasdra. Ez a város egy különleges gyöngyszem, melynek történelmi belvárosában a hangulatos, macskaköves utcákon végigsétálva mi is a barokk korban érezhetjük magunkat. A kiváló állapotban fennmaradt XVIII. századi paloták szépsége miatt gyakran hasonlítják a barokk Bécshez. Városnézésünk során láthatjuk Varasd várát is, mely a történelmi Magyarország egyik legvonzóbb főúri lakja volt. Ezt követően egy különleges húsvét előtti program vár ránk. Ellátogatunk egy 6 hektáros horvát családi birtokra, mely valóságos tündérkertté változik Húsvét idején. A Zágrábtól keletre elhelyezkedő Grabovnica településen a Salaj család már évek óta látványos díszekkel dekorálja ki a kertjét húsvétkor is, több millió égővel feldíszített húsvéti figurák és bájos kerti díszek, színes tojások teszik különlegesség és egyedülállóvá ezt a családi udvart, ahol kísérő programok színesítik az ünnepi várakozást. Kellemes kikapcsolódásunk után este szállás és vacsora Károlyváros környékén. (2 éj)

2. nap  Reggeli után a Plitvicei-tavakhoz utazunk. Ezen a napon az egész napot a természetben töltjük, hogy felfedezzük a páratlan szépségű Plitvicei-tavak Nemzeti Parkot, mely 1979 óta az UNESCO természeti világörökség része. A 16 tóval és 92 vízeséssel büszkélkedő Plitvicei-tavak kivételes természeti egységet alkotnak, ahol lesz alkalmunk a kristálytiszta vizű és legkülönbözőbb színekben tündöklő tavak, látványos vízesések között sétálni, hajókázni és számtalan fotót készíteni a csodálatos panorámát nyújtó tórendszerről. Este visszatérünk a szállodába.

3. nap  Reggeli után a Zágráb közeli festői szépségű kisvárosba, Samoborba utazunk, mely a Gradna patak romantikus völgyében fekszik és kulináris ízvilágáról híres. Ellátogatunk egy helyi családi pincészetbe, ahol mi is megkóstolhatjuk a több generáción át hagyományosan készített Bermet likőrt, ami egy aperitif jellegű bor, melyet  abszintból és gyógynövényekből főznek és a szintén eredeti, házi készítésű samobori mustárt, sajtot, szalámit és borokat. A városkában szabadidőben, aki szeretné megkóstolhatja a helyi híres krémest is. Innen a horvát fővárosba, Zágrábba látogatunk, mely igazi kulturális metropolisz, múzeumok és galériák sokaságával, gyönyörű parkokkal tarkítva. Városnéző sétánk keretén belül láthatjuk a történelmi központ nevezetességeit: a várost uraló zágrábi katedrálist, a Kőkaput, a Szent Márk templomot, a Sabort (horvát parlament), a báni palotát stb. Hazautazás rövid pihenőkkel Budapesten keresztül, érkezés Debrecenbe a késő esti órákban.

Salajland

Salajland-Húsvét

Salajland

Salajland-Húsvét

Salajland-Húsvét

Salajland

Plitvicei-tavak

Plitvicei-tavak Nemzeti Park

Plitvicei-tavak

Plitvicei-tavak, gyalog utak

Hajókázás a Plitvicei-tavakon

Plitvicei-tavak, vízesések százai

Samobor

Samobor, a Bernet és a mustár

Zágráb óvárosa

 

Zágráb, a Szt.Márk templom cserepei

Varasd vára

 

Időpont:       2018. március 29 - 31. Húsvét  (3 nap/ 2 éj) 
Utazás:         légkondicionált, színvonalas autóbusszal, idegenvezetéssel
Elhelyezés:  3 csillagos szállodában Károlyváros környékén, 2 ágyas szobákban
Ellátás:        büféreggeli + 3 fogásos vacsorák(felár)

  Időpontok

  3 nap/ 2 éjszaka

 

 

Árak 2018

autóbusz, szállás, reggeli, programok, idegenvezető

2 - 3 ágyas szobában
  március 29 - 31.     Tavaszi szünet! Garantált indulás!
49.900.- Ft/ fő

Vacsora felár:       5.000.- Ft/ 2 vacsora

Helyben fizetendő:  250 Kuna (belépők, helyi idegenforgalmi adók, kóstoló, Vox készülék a városnézésekhez)

  Kedvezmények:

   4 %  törzsutaskedvezmény a részvételi díjból legkésőbb az indulás előtti 30.napig

  A kedvezmények nem összevonhatóak.

Felszállási lehetőség: Debrecen, Józsa, Hajdúböszörmény, Miskolc (M3-as), Budapest, Székesfehérvár (M7-es)

Minimális létszám:       37 fő

Saját szervezésű utazás!

Egyágyas felár: 9.600.- Ft/ 2 éj

Utasbiztosítás: 550.-Ft/ fő/ nap

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype