geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak
Jégvarázs a Magas-Tátrában!

Jégvarázs a Magas-Tátrában!

Időtartam: 1 nap

Utazás: autóbusszal debreceni indulással

Időpont: 2019. január 13. ; 2019. január 19. ; 2019. január 26. ; 2019. január 27.

Megjegyzés: A szerencsés négyes! 4 fő együttes jelentkezése esetén 10% kedvezmény!

Jégvarázs a Magas-Tátrában

A "jeges"legjobb nap!

Indulás a kora reggeli órákban Debrecenből. Gyönyörű útvonalon haladva a délelőtti órákban megérkezünk a napjainkban is a legkeresettebb kiránduló- és gyógyüdülőhelyre, a Magas-Tátrába, mely szépségében bármelyik magashegységgel felveszi a versenyt. 

Elsőként a legmagasabban, 1350 m magasságban fekvő üdülőhelyre, a Csorba-tóhoz látogatunk el, mely jelentős síversenyek helyszíne. Kellemes sétát teszünk a tó körül, élvezzük a friss, tiszta hegyi levegő és a táj szépségét, majd egy kis szabadidő után a Magas-Tátra legismertebb települését és központját, Ótátrafüredet keressük fel, mely a mai napig őrzi békebeli hangulatát. Fogaskerekűvel néhány perc alatt felmegyünk a Tarajkára, ahol egy igazi téli jégmese helyszíne tárul elénk. Itt megtekinthetjük a térség egyedülálló és monumentális idei téli műalkotását a Tátrai Jégbazilikát, melyet szlovák, cseh és spanyol szobrászcsapat épített 1880 jégtömbből, ami összesen több mint 225 tonna jeget képez. A fenséges jégbe faragott építmény kialakítását idén a római Szent Péter bazilika és a Bernini által tervezett híres kollonádok ihlették. A jégbazilika kupolájának átmérője 25 méter. A Magas-Tátra egyik legkülönlegesebb téli látványossága a tátrai jégszobrászverseny, melyen 10 országból érkező jégszobrász 68 tonna jégbe lehelt életet és készítette el 40 saját egyedi remekművét. A káprázatos jégszobrok megtekintése mellett lehet még élvezni a Tarajka által kínált téli örömöket, sétálni a havas hegyoldalban vagy szánkózni, a fázósabbak pedig melegíthetik magukat egy jó erős Tátra teával és finom helyi falatokat fogyaszthatnak valamelyik hangulatos vendéglőben, cukrászdában. A kellemes téli kirándulásunk után örömteli élményekkel feltöltődve hazaindulunk és a késő esti órákban érkezünk Debrecenbe.

Időpontok:

       2019. január 13. (vasárnap; nemzetközi jégszobrász verseny és zsűrizés),  Betelt!

       2019. január 19. (szombat); Betelt!

       2019. január 26. (szombat), Betelt!

       2019. január 27. (vasárnap), Betelt!

Utazás:                   légkondicionált, színvonalas autóbusszal, idegenvezetővel
Minimális létszám:      
40 fő
Felszállási lehetőség:
 
Debrecen, Józsa, Hajdúböszörmény, Miskolc

  Kedvezmények:

  10% kedvezmény minimum 4 fő együttes jelentkezése esetén

  4% törzsutaskedvezmény

  A kedvezmények nem összevonhatóak.

 

A katalógusban/honlapon megjelenő tartalom, forma a szerzői jog védelme alá esik, melynek tulajdonosa a Geminus Lux Kft. A katalógusban szereplő tartalom, forma - nem magáncélú - felhasználása csak a tulajdonos engedélyével lehetséges.

A jogosulatlan felhasználás tilos és bírósági jogérvényesítést von maga után!

Saját szervezésű utazás!

Utazási költség: 10.900 Ft/ fő


Belépők: kb. 12 Euro/ fő

Utasbiztosítás: 250 Ft/ fő

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype