geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak
Randevú Elzászban repülővel

Randevú Elzászban repülővel

Időtartam: 5 nap/ 4 éj

Ellátás: reggeli+vacsora

Utazás: repülővel Budapestről

Elhelyezés: 3*** szállodában

Időpont: 2018. június 03.

Randevú Elzászban

repülővel

1.nap Indulás Budapestről a dél körüli órákban menetrend szerinti járattal a bázeli repülőtérre. A repülőtérről transzferrel utazunk a franciaországi Elzászba. Egy mesebeli kisvárosba érkezünk Colmar mellé, ahol elfoglaljuk a szállásunkat egy romantikus XV.századi rusztikus, elzászi stílusban berendezett 3 csillagos szállodában, majd ismerkedünk ennek a bájos kisvárosnak a történetével, érdekességeivel és látnivalóival. Vacsora a szállodában. (4 éj)
 
2.nap Reggeli után elsőként Elzász fővárosába, Strasbourgba utazunk. A történelmi óvárosa a Világörökség része. Az Európai Parlament és az Európa Tanács székhelye. Városnézésünk egyik legélvezetesebb része a hajókázás a kanálisokban, miközben feltárul előttünk a város történelme és számos titka. Gyalogos városnézés alkalmával megtekintjük a hatalmas katedrálist, majd séta a Petite France negyed hangulatos, favázas házai között, majd utazunk vissza Elzász bájos borvidékén keresztül. Útközben megállunk Kaysersbergben, ahol miután felkeressük a világhírű Nobel díjas tudós, orvos Albert Schweizer Múzeumát, a középkori, színes kis városkának a kövét koptatva felfedezzük újra Elzász tradicionális építészeti szépségét.  Vacsora a szállodában.

3.nap
Reggeli után elsőként a közeli Eguisheimbe utazunk, az elzászi szőlővidék bölcsőjébe, mely elnyerte a legszebb francia falvak díját. Itt mintha 500 éve megállt volna az idő, barangolhatunk a tündéri sikátorokban és nem győzünk fényképezni!  Innen Colmar városába látogatunk el, mely Franciaország egyik legelbűvölőbb városkája. Mesébe illő, színes házai és terei valóban elbűvölik az idelátogatót. A Petite Venice, a kis Velence romantikus kanálisai felejthetetlen élményt nyújtanak. Vacsora a szállodában.

4.nap Reggeli után a szelíd szőlősdombok között elterülő festői kisvároska Riquewihr színesre festett, fagerendás házaiban gyönyörködünk és lesz lehetőségünk megízlelni a méltán híres elzászi borokat. Innen elutazva a hegytetőn büszkén magasodó Königsburg várát fedezzük fel. Páratlan kilátás tárul elénk a vidékre ebből a középkori várkastélyból. Bejárjuk az udvart, a termeket és miután befejeztük történelmi időutazásunkat leutazunk ismét a völgybe. Útközben megállunk Ribeauvillében, majd miután felfedeztük a település szépségeit ellátogatunk a csokoládégyárba, hogy kényeztessük magunkat a helyi finomságokkal. Vacsora a szállodában.

5.nap Reggeli után szabadprogram, pihenés, majd indulunk a bázeli repülőtérre. Érkezés a késő délutáni órákban Budapestre.

Időpont:           2018. június 3 - 7. (5 nap/ 4 éj)
Utazás:       repülővel közvetlen járattal Budapest-Bázel-Budapest útvonalon, idegenvezetővel
Elhelyezés:    3 csillagos romantikus XV. századi tradicionális, fagerendás elzászi szállodában, 2 ágyas szobákban
Ellátás:           büféreggeli + bőséges tradicionális vacsorák(felár)

  Időpontok

  5 nap/ 4 éjszaka

 

 

 

Árak 2018

budapesti indulással

repülőjegy, szállás, reggeli, programok és idegenvezető   Ft/fő

2 - 3 ágyas szobában

  június 3 - 7.   Betelt          Szobák már csak lekérésre!

145.900.- Ft/ fő

A fenti árak nem tartalmazzák:

- Vacsora felár:    16.000.- Ft/ fő/ 4 tradicionális elzászi vacsora

- Adók és illetékek:    37.500.- Ft/ fő

Helyben fizetendő költségek:

- transzferek,  belépők,  hajókirándulás Strasbourgban,  helyi idegenforgalmi adó:   120 Euro/fő

  Kedvezmények:

  4 %  törzsutaskedvezmény a részvételi díjból legkésőbb az indulás előtti 30.napig

  A kedvezmények nem összevonhatóak.

Figyelem! Az utazási költség csak a fedélzetre felvihető kis vagy nagy kézipoggyászt tartalmazza. (Mindkettő nem lehetséges!) A feladott poggyász típusát kérjük a foglaláskor jelezze! A feladott poggyász díja: 23.600.- Ft (max.20 kg) vagy 28.700.- Ft (max.32 kg).

A repülőjegy és a poggyász díja a foglalás időpontjának függvényében változhat, ezért érdemes időben foglalni!

Transzfer
(igény esetén)16.000.- Ft/ fő Debrecen–Budapest repülőtér–Debrecen
Minimális létszám:          20 fő   (kiscsoportos felár minimum 15 fő esetén 10.000.- Ft/fő)

Saját szervezésű utazás!

Egyágyas felár: 46.000.-Ft/4 éjszaka

Utasbiztosítás: 565.-Ft/ fő/ nap

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype