geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak
A Nápolyi-öböl örök kincsei

A Nápolyi-öböl örök kincsei

Időtartam: 4 nap/ 3 éj

Ellátás: félpanzió

Utazás: repülővel Budapestről

Elhelyezés: 4**** szállodában a Sorrentoi-félszigeten

Időpont: 2020. október 16.

A Nápolyi-öböl örök kincsei

1. nap Indulás Budapestről a kora délutáni órákban közvetlen repülőjárattal Nápolyba (igény szerint Debrecenből transzferrel a reggeli órákban). Érkezés után transzferrel megyünk a szállodába a Sorrentoi-félszigetre. Délután pihenés ismerkedés a bájos tengerparti városkával. Vacsora a szállodában. (3 éjszaka)

2. nap Reggeli után városnézés Nápolyban. Történelmi óváros, Dóm, Aragon erőd, Királyi palota, San Carlo Színház, I.Umberto Galériája, Beverello kikötő és a meseszép Nápolyi öböl panorámájának megcsodálása a Vezúvval. Természetesen megkóstolhatjuk az igazi nápolyi pizzát, mely a világ egyik leghíresebb eledele. Délután felkeressük az ókori romvárost, Pompeit, melyet a Vezúv pusztított el i.sz. 79-es kitörésekor. Bebarangoljuk az ókori utcácskákat és bepillantást nyerhetünk a rómaiak 2000 évvel ezelőtti mindennapjaikba. Láthatjuk házaikat, fürdőiket, színházaikat, üzleteiket és még rengeteg érdekességet. Visszatérés a szállodába, vacsora.

3. nap Fakultatív program: egy egész nap a mesés Capri-szigeten! Reggel áthajózunk Sorrento kikötőjéből Capri-szigetére, a Marina Grande kikötőbe, itt kis buszokra szállunk és felmegyünk Capri városkába, ahol a Karthausi kolostor mellett egy paradicsomi kertbe jutunk. Augustus virágoskertje mellett egy festői teraszról megnézzük a Faraglioni sziklákat, a csodás tengert és a multimilliomosok jachtjait. Egy kis szabadprogramot tartunk a bájos eleganciájáról ismert apró városkában. Megkóstoljuk a hamisítatlan limoncellót, azaz a citromlikőrt is, majd kis buszokkal felmegyünk Anacapriba, ahol megtekintjük Axel Munthe világhírű gyönyörű villáját és kertjét, majd visszatérünk a kikötőbe és áthajózunk Sorrentoba. Vacsora a szállodában. Fakultatív program ára: 85 Euro/fő + 8 Euro belépő Axel Munthe villájába

4. nap Reggeli után délelőtt szabadprogram, pihenés, vásárlás Sorrentoban, majd délután elbúcsúzunk a Sorrentoi- félszigettől és indulunk a nápolyi repülőtérre. Érkezés Budapestre az esti órákban. (fakultatív transzfer Debrecenbe)

Időpont:   2020. október 16 - 19. (4 nap/ 3 éj)
Utazás:    repülővel Budapest–Nápoly-Budapest útvonalon, magyar idegenvezetővel

Elhelyezés:  4 csillagos szép, medencés szállodában, 2 ágyas légkondicionált, balkonos szobákban
Ellátás:        félpanzió (büféreggeli és 3 fogásos mediterrán vacsorák)

  Időpontok

  4 nap/ 3 éjszaka

 

 

 

Árak 2020

budapesti indulással

repülőjegy, fix ülőhely a repülőn, kis kézipoggyász, reptéri illetékek, szállás, félpanzió, programok, idegenvezető  Ft/fő


2 - 3 ágyas szobában

   október 16 - 19.        

187.500.- Ft/ fő

Helyben fizetendő költségek:

- Belépők, transzferek, helyi idegenforgalmi adó: 150 Euro/fő

  Kedvezmények:

  - 6.000.- Ft/fő törzsutaskedvezmény* a részvételi díjból

    legkésőbb az indulás előtti 30.napig

  - * törzsutasnak számít az, aki az elmúlt 2 évben legalább 2 alkalommal

     minimum 3 napos vagy annál hosszabb utazáson vett részt

  A kedvezmények nem összevonhatóak.

Figyelem!                                                                                                        Az utazási költség a fedélzetre felvihető kis kézipoggyászt (40x30x20 cm) tartalmazza. A feladott poggyász típusát kérjük a foglaláskor jelezze:           26.000.-Ft(max.20 kg), 36.200.- Ft(max.32 kg) A repülőjegy és a poggyász ára a foglalás időpontjának függvényében változhat, ezért érdemes időben foglalni!

Minimális létszám:          20 fő   (kiscsoportos felár minimum 15 fő esetén 12.000.- Ft/fő)

A katalógusban/honlapon megjelenő írásos tartalom, forma a szerzői jog védelme alá esik, melynek tulajdonosa a Geminus Lux Kft. A katalógusban szereplő tartalom, forma - nem magáncélú - felhasználása csak a tulajdonos engedélyével lehetséges.

A jogosulatlan felhasználás tilos és bírósági jogérvényesítést von maga után!

Saját szervezésű utazás!

Egyágyas felár: 42.600.- Ft/ 3 éj

Utasbiztosítás: 530.-Ft/ fő/ nap

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype