geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak
3. Krakkó és Zakopane adventi hangulatban

3. Krakkó és Zakopane adventi hangulatban

Időtartam: 2 nap/ 1 éj

Ellátás: félpanzió

Utazás: autóbusszal debreceni indulással

Elhelyezés: 3 csillagos szállodában

Időpont: 2017. december 16.

Krakkó és Zakopane adventi hangulatban

2017. december 16 - 17.

1. nap Kora reggeli indulás Debrecenből Lengyelország felé. Elsőként a Dunajec folyó mentén magasodó Nedec várához érkezünk. A festői fekvésű magyar vár évszázadokon keresztül látta el Magyarország védelmét, ma azonban már Lengyelországhoz tartozik. Rövid pihenőnk után továbbutazunk Krakkóba, ahol városnézésünk alkalmával megtekintjük a Vistula partján, a Wawel hegyen büszkén magasodó várat (kívülről), majd ismerkedünk az óváros egyéb nevezetességeivel és besétálunk a lenyűgöző középkori főtérre. Ilyenkor már a forralt bor és a csodás édességek illata lengi be a Posztócsarnok és a Mária templom közti hatalmas teret, ahol lehetőségünk lesz kikapcsolódni, nézelődni, vásárolgatni. Krakkó minden évszakban gyönyörű, de advent idején, amikor karácsonyi ruhájába öltözik a város, a fények, a zene és a finom illatok máris egy régi világba repítik a látogatót… Vacsora és szállás Krakkóban. (1 éjszaka) 

2. nap Reggeli után elhagyjuk Krakkót és továbbutazunk a Lengyel-Tátra festői fekvésű városkájába, Zakopanéba. A lengyel népi építészet gyönyörű emlékei, a mesebeli faházak, a népművészeti kirakodóvásár egész évben hangulatossá varázsolják a települést. Városnézésünk alkalmával megtekintjük Zakopane híres építményeit, majd siklóval felmegyünk az 1123 m magas Gubałówka-hegyre, ahonnan csodás látvány tárul elénk a Tátra szépséges hegyeire és völgyeire, valamint a városra. Miközben a panorámában gyönyörködünk, forralt borral melegíthetjük magunkat. Zakopane központjába fakultatív programként lesz lehetőség a gorál konyhaművészet remekeit megkóstolni, majd a helyi piacon nézelődni, ahol gorál és lengyel kézművesek kínálják portékáikat (fa-, bőr-, szőrmeáruk, karácsonyi ajándékok) és jellegzetes helyi finomságok kaphatóak pl. házilag előállított sajtok, lekvárok, mézbor stb.
Az adventi hangulatot és a szép téli ünnepi élményeket magunkba zárva indulunk haza. Érkezés Debrecenbe a késő esti órákban 22-23 óra körül.  

Időpontok:        2017. december 16 -17.  (2 nap/ 1 éj)   Garantált indulás!
Utazás:           
  légkondicionált, színvonalas autóbusszal, idegenvezetővel
Elhelyezés:       3*** szállodában, 2 ágyas szobákban
Ellátás:             félpanzió (büféreggeli és 3 fogásos vacsora)

Részvételi díj:     29.900.- Ft/fő (utazás, szállás, félpanzió, idegenvezetés)

Felszállási lehetőség:   Debrecen, Józsa, Hajdúböszörmény, Miskolc

Minimális létszám:         35 fő

  Kedvezmények:

   4% törzsutaskedvezmény legkésőbb az indulás előtti 30. napig

   A kedvezmények nem összevonhatóak.

Saját szervezésű utazás!

Egyágyas felár: 5.000.- Ft/1 éj


Belépők: 45 lengyel zlotyi

Utasbiztosítás: 500.- Ft/ fő/ 2 napra

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype