geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak
Szerelmem Róma

Szerelmem Róma

Időtartam: 4 nap/ 3 éj

Ellátás: reggeli

Utazás: repülővel Budapestről

Elhelyezés: 3* belvárosi, elegáns szálloda

Időpont: 2018. március 07. ; 2018. április 12. ; 2018. november 08.

Szerelmem Róma

1. nap Indulás a budapesti repülőtérről irodánk idegenvezetőjével, menetrend szerinti járattal Rómába. Az érkezést követően transzfer a repülőtérről a római, belvárosi szállodába, szállás elfoglalása. (3 éj) Délután a Santa Maria Maggiore bazilikába látogatunk el, mely az egyik legszebb pápai bazilika, aztán megcsodáljuk Michelangelo híres Mózes szobrát, valamint Szent Péter bilincseit, majd elsétálunk a Piazza Venezia szép palotáihoz és a híres Corso-n lehetőség lesz vásárlásra, kikapcsolódásra. Fakultatív vacsora lehetőség. Menetrendtől függően az első és az utolsó nap programja felcserélődhet. A márciusi csoportnál az érkezés az esti órákban történik Rómába így az első és utolsó nap programja program ennek függvényében alakul.

2. nap Reggeli után egész napos városnézés az örök városban, Rómában. Elsőként a Vatikánba megyünk, ahol a Szent Péter tér nevezetességei mellett megtekintjük a világ legfontosabb pápai bazilikáját, a Szent Péter bazilikát, megcsodáljuk a Vatikáni Múzeumok számos egyedülálló kincsét és az ámulatba ejtő Sixtus-kápolnát, majd elhagyjuk a Vatikánt az Angyalvár felé, áthaladunk az angyalok hídján és folytatjuk a városnézést a reneszánsz és barokk emlékekkel: Piazza Navona, Szent Ágnes templom, Folyamok-kútja. Pihenőként eszünk egy finom fagyit és „átsétálunk az ókorba”, a Panteonhoz, majd a nap végét a Trevi-kútnál fejezzük be. Fakultatív vacsora lehetőség. 

3. nap Reggeli után folytatjuk a városnézést az ókori városrész nevezetességeinek felkeresésével: Capitolium, Forum Romanum, Colosseum (belülről is). Délután az Igazság szája és a Tiberina-sziget érintésével átmegyünk Róma legromantikusabb városrészébe, a Tevere folyó partján elterülő Trastevere városrészbe. Itt a számos műemlék mellett a szűk macskaköves kis utcák, a borostyánnal és virágokkal befuttatott színes házak, a kockásterítős kisvendéglők rabul ejtik az odalátogató szívét.  A naplementét már a Spanyol lépcső tetejéről élvezhetjük, miközben feltárul előttünk Róma. A nap végén elvegyülünk a forgatagban a Piazza di Spagna-n, a világ egyik leghíresebb bevásárló negyedében, ahol egymást érik a luxusbutikok, ékszerüzletek, éttermek stb. Fakultatív vacsora lehetőség.

4. nap Reggeli után indulunk transzferrel a repülőtérre. Érkezés Budapestre a kora délutáni órákban. A márciusi csoport esetén az esti órákban indulunk vissza Rómából.

Colosseo

Vatikán, Szent Péter bazilika

 

Utazás:          repülővel Budapest-Róma-Budapest útvonalon, idegenvezetővel
Elhelyezés:   3 csillagos elegáns, belvárosi szállodában, 2 ágyas szobában

Ellátás:          büféreggeli

  Időpontok

  4 nap/ 3 éjszaka

 

 

 

Árak 2018

budapesti indulással

repülőjegy, szállás, reggeli  és idegenvezető   Ft/fő


2 - 3 ágyas szobában

 március 7 - 10.    Nőnap!  Garantált indulás!

99.700.- Ft/ fő
 április 12 - 15.
Garantált indulás!
107.600.- Ft/ fő
 november 8 - 11.               Garantált indulás!
99.700.- Ft/ fő

A fenti árak nem tartalmazzák:

- Adók és illetékek: 29.000.- Ft/fő

- Egyágyas felár: 31.000.- Ft

Helyben fizetendő költségek:

- Belépők, transzferek, helyi idegenforgalmi adó: 95 Euro/fő

  Kedvezmények:

  4 %  törzsutaskedvezmény a részvételi díjból legkésőbb az indulás előtti 30.napig

  A kedvezmények nem összevonhatóak.

Figyelem! Az utazási költség a fedélzetre felvihető kis vagy nagy kézipoggyászt tartalmazza.(Mindkettő nem engedélyezett!) A feladott poggyász típusát kérjük a foglaláskor jelezze! A feladott poggyász díja: 15.500.-Ft/ 22.000.-Ft (max.20 kg) vagy 20.100.- Ft/ 26.600.- Ft (max.32 kg)

A repülőjegy és a poggyász ára a foglalás időpontjának függvényében változhat, ezért érdemes időben foglalni!

Transzfer
(igény esetén)16.000.- Ft/ fő Debrecen–Budapest repülőtér–Debrecen
Minimális létszám:          20 fő   (kiscsoportos felár minimum 10 fő esetén 10.000.- Ft/fő)

Saját szervezésű utazás!

Egyágyas felár: 31.000.- Ft

Utasbiztosítás: 565.-Ft/ fő/ nap

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype