geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak
Szerelmem Róma

Szerelmem Róma

Időtartam: 4 nap/ 3 éj

Ellátás: reggeli

Utazás: repülővel Budapestről

Elhelyezés: 3* belvárosi, elegáns szálloda

Időpont: 2019. március 22. ; 2019. április 03. ; 2019. november 08.

Szerelmem Róma

1. nap Indulás a dél körüli órákban a budapesti repülőtérről irodánk idegenvezetőjével, menetrend szerinti járattal Rómába. Az érkezést követően transzfer a repülőtérről a római, belvárosi szállodába, szállás elfoglalása. (3 éj) Délután a Santa Maria Maggiore bazilikába látogatunk el, mely az egyik legszebb pápai bazilika, aztán megcsodáljuk Michelangelo híres Mózes szobrát, valamint Szent Péter bilincseit, majd elsétálunk a Piazza Venezia szép palotáihoz és a híres Corso-n lehetőség lesz vásárlásra, kikapcsolódásra. Fakultatív vacsora lehetőség. Menetrendtől függően az első és az utolsó nap programja felcserélődhet.

2. nap Reggeli után egész napos városnézés az örök városban, Rómában. Elsőként a Vatikánba megyünk, ahol a Szent Péter tér nevezetességei mellett megtekintjük a világ legfontosabb pápai bazilikáját, a Szent Péter bazilikát, megcsodáljuk a Vatikáni Múzeumok számos egyedülálló kincsét és az ámulatba ejtő Sixtus-kápolnát, majd elhagyjuk a Vatikánt az Angyalvár felé, áthaladunk az angyalok hídján és folytatjuk a városnézést a reneszánsz és barokk emlékekkel: Piazza Navona, Szent Ágnes templom, Folyamok-kútja. Pihenőként eszünk egy finom fagyit és „átsétálunk az ókorba”, a Panteonhoz, majd a nap végét a Trevi-kútnál fejezzük be. Fakultatív vacsora lehetőség. 

3. nap Reggeli után folytatjuk a városnézést az ókori városrész nevezetességeinek felkeresésével: Capitolium, Forum Romanum, Colosseum (belülről is). Délután az Igazság szája és a Tiberina-sziget érintésével átmegyünk Róma legromantikusabb városrészébe, a Tevere folyó partján elterülő Trastevere városrészbe. Itt a számos műemlék mellett a szűk macskaköves kis utcák, a borostyánnal és virágokkal befuttatott színes házak, a kockásterítős kisvendéglők rabul ejtik az odalátogató szívét.  A naplementét már a Spanyol lépcső tetejéről élvezhetjük, miközben feltárul előttünk Róma. A nap végén elvegyülünk a forgatagban a Piazza di Spagna-n, a világ egyik leghíresebb bevásárló negyedében, ahol egymást érik a luxusbutikok, ékszerüzletek, éttermek stb. Fakultatív vacsora lehetőség.

4. nap Reggeli után délelőtt szabadprogram, vásárlási lehetőség, majd indulunk transzferrel a repülőtérre. Érkezés Budapestre a kora délutáni órákban.

Colosseo

Vatikán, Szent Péter bazilika

Piazza Navona

Spanyol lépcső

Angyalvár

Trevi-kút

Utazás:          repülővel Budapest-Róma-Budapest útvonalon, idegenvezetővel
Elhelyezés:   3 csillagos elegáns, belvárosi szállodában, 2 ágyas szobában

Ellátás:          büféreggeli

  Időpontok

  4 nap/ 3 éjszaka

 

 

 

Árak 2019

budapesti indulással

repülőjegy, szállás, reggeli  és idegenvezető   Ft/fő

2 - 3 ágyas szobában

 március 22 - 25. Garantált indulás!   

99.700.- Ft/ fő
 április 3 - 6.      Garantált indulás!   
117.500.- Ft/ fő

 november 8 - 11. 
Garantált indulás! Betelt!

1 hölgy utasunk mellé útitársat keresünk!

99.700.- Ft/ fő

A fenti árak nem tartalmazzák:

- Adók és illetékek: 32.500.- Ft/fő

- Egyágyas felár: 34.200.- Ft

Helyben fizetendő költségek:

- Belépők, transzferek, helyi idegenforgalmi adó: 110 Euro/fő

  Kedvezmények:

  4 %  törzsutaskedvezmény a részvételi díjból legkésőbb az indulás előtti 30.napig

  A kedvezmények nem összevonhatóak.

Figyelem!                                                                                                          Az utazási költség a fedélzetre felvihető kis kézipoggyászt (40x30x20cm) tartalmazza. A feladott poggyász kötelező, annak  típusát kérjük a foglaláskor jelezze: 8.700.-Ft (max.10 kg), 12.700.-Ft(max.20 kg), 20.000.- Ft(max.32 kg)

A repülőjegy és a poggyász ára a foglalás időpontjának függvényében változhat, ezért érdemes időben foglalni!

Transzfer
(igény esetén).18.000.- Ft/ fő Debrecen–Budapest repülőtér–Debrecen
Minimális létszám:          20 fő   (kiscsoportos felár minimum 15 fő esetén 12.000.- Ft/fő)

A katalógusban/honlapon megjelenő tartalom, forma a szerzői jog védelme alá esik, melynek tulajdonosa a Geminus Lux Kft. A katalógusban szereplő tartalom, forma - nem magáncélú - felhasználása csak a tulajdonos engedélyével lehetséges.

A jogosulatlan felhasználás tilos és bírósági jogérvényesítést von maga után!

Saját szervezésű utazás!

Utasbiztosítás: 570.-Ft/ fő/ nap

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype