geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak
Szerelmem Róma

Szerelmem Róma

Időtartam: 4 nap/ 3 éj

Ellátás: reggeli

Utazás: repülővel Budapestről

Elhelyezés: 3* belvárosi, elegáns szálloda

Időpont: 2020. november 06.

Szerelmem Róma

1. nap Indulás a dél körüli órákban a budapesti repülőtérről irodánk idegenvezetőjével, menetrend szerinti járattal Rómába. Az érkezést követően transzfer a repülőtérről a római, belvárosi szállodába, szállás elfoglalása. (3 éj) Délután a Santa Maria Maggiore bazilikába látogatunk el, mely az egyik legszebb pápai bazilika, aztán megcsodáljuk Michelangelo híres Mózes szobrát, valamint Szent Péter bilincseit, majd elsétálunk a Piazza Venezia szép palotáihoz és a híres Corso-n lehetőség lesz vásárlásra, kikapcsolódásra. Fakultatív vacsora lehetőség. Menetrendtől függően az első és az utolsó nap programja felcserélődhet.

2. nap Reggeli után egész napos városnézés az örök városban, elsőként az ókori városrész nevezetességeinek felkeresésével: Capitolium, Forum Romanum, Colosseum (belülről is). Délután az Igazság szája és a Tiberina-sziget érintésével átmegyünk Róma legromantikusabb városrészébe, a Tevere folyó partján elterülő Trastevere városrészbe. Itt a számos műemlék mellett a szűk macskaköves kis utcák, a borostyánnal és virágokkal befuttatott színes házak, a kockásterítős kisvendéglők rabul ejtik az odalátogató szívét.  A naplementét már a Spanyol lépcső tetejéről élvezhetjük, miközben feltárul előttünk Róma. A nap végén elvegyülünk a forgatagban a Piazza di Spagna-n, a világ egyik leghíresebb bevásárló negyedében, ahol egymást érik a luxusbutikok, ékszerüzletek, éttermek stb. Fakultatív vacsora lehetőség.

3. nap Reggeli után délelőtt szabadprogram vagy fakultatív programként a Vatikán megtekintése helyi vezetővel, ahol a Szent Péter tér nevezetességei mellett megtekintjük a világ legfontosabb pápai bazilikáját, a Szent Péter bazilikát, megcsodáljuk a Vatikáni Múzeumok számos egyedülálló kincsét és az ámulatba ejtő Sixtus-kápolnát. (Fakultatív program ára 45 Euro/ fő belépővel együtt.) Délután folytatjuk a római városnézést már közösen az Angyalvár felé, áthaladunk az angyalok hídján és folytatjuk a városnézést a reneszánsz és barokk emlékekkel: Piazza Navona, Szent Ágnes templom, Folyamok-kútja. Pihenőként eszünk egy finom fagyit és „átsétálunk az ókorba”, a Panteonhoz, majd a nap végét a Trevi-kútnál fejezzük be. Fakultatív vacsora lehetőség. 

4. nap Reggeli után délelőtt szabadprogram, vásárlási lehetőség, majd indulunk transzferrel a repülőtérre. Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

Colosseo

Vatikán, Szent Péter bazilika

Piazza Navona

Spanyol lépcső

Angyalvár

Trevi-kút

Utazás:          repülővel Budapest-Róma-Budapest útvonalon, idegenvezetővel
Elhelyezés:   3 csillagos elegáns, belvárosi szállodában, 2-3 ágyas szobában

Ellátás:          büféreggeli

  Időpontok

  4 nap/ 3 éjszaka

 

 

 

Árak 2020

budapesti indulással

repülőjegy, fix ülőhely a repülőn, kis kézipoggyász, reptéri illetékek, szállás, reggeli, programok, idegenvezető  Ft/fő


2 - 3 ágyas szobában

 november 6 - 9. 

147.500.- Ft/ fő

 

Helyben fizetendő költségek:

- Belépők, transzferek, közlekedés, helyi idegenforgalmi adó: 90 Euro/fő

  Kedvezmények:

  - 5.500.- Ft/fő törzsutaskedvezmény* a részvételi díjból

    legkésőbb az indulás előtti 30.napig

  - * törzsutasnak számít az, aki az elmúlt 2 évben legalább 2 alkalommal

     minimum 3 napos vagy annál hosszabb utazáson vett részt

  A kedvezmények nem összevonhatóak.

Figyelem!                                                                                                          Az utazási költség a fedélzetre felvihető kis kézipoggyászt (40x30x20cm) tartalmazza. A feladott poggyász kötelező, annak  típusát kérjük a foglaláskor jelezze:  13.500.-Ft(max.20 kg), 19.600.- Ft(max.32 kg)

A repülőjegy és a poggyász ára a foglalás időpontjának függvényében változhat, ezért érdemes időben foglalni!

Transzfer
(igény esetén)kb. 19.500.- Ft/ fő Debrecen–Budapest repülőtér–Debrecen
Minimális létszám:          20 fő   (kiscsoportos felár minimum 15 fő esetén 12.000.- Ft/fő)

A katalógusban/honlapon megjelenő tartalom, forma a szerzői jog védelme alá esik, melynek tulajdonosa a Geminus Lux Kft. A katalógusban szereplő tartalom, forma - nem magáncélú - felhasználása csak a tulajdonos engedélyével lehetséges.

A jogosulatlan felhasználás tilos és bírósági jogérvényesítést von maga után!

Saját szervezésű utazás!

Egyágyas felár: 41.000.- Ft/ 3 éj

Utasbiztosítás: 530.-Ft/ fő/ nap

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype