geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak
Tulipánvirágzáskor a fapapucsok földjén

Tulipánvirágzáskor a fapapucsok földjén

Időtartam: 5 nap/ 4 éj

Ellátás: reggeli

Utazás: repülővel Debrecenből és Budapestről

Elhelyezés: 4* szállodában

Időpont: 2020. április 28.

Tulipánvirágzáskor a fapapucsok földjén

1.nap Indulás a kora délutáni órákban Debrecenből/ Budapestről közvetlen repülőjárattal Hollandiába/Eindhovenbe. Érkezést követően transzferrel utazunk a holland alföld hamisítatlan vidékén Amsterdam felé. Bár sík vidék a táj, mégis gyönyörű és nyugodt, vidékies jellegű arcot mutat. Szállás Amsterdam mellett 4 csillagos szállodában, ahol lesz lehetőség fakultatív vacsorára is. (4 éj)

2.nap Reggeli után elutazunk Hágába, Hollandia harmadik legnagyobb városába. A város már a 16.sz óta az ország közigazgatási központja. Itt található a parlament, az összes nagykövetség, a minisztériumok, és a Nemzetközi Bíróság is, valamint és nem utolsó sorban itt él és dolgozik az uralkodó, Vilmos Sándor király. Megtekintjük a város legnevezetesebb épületeit, majd egy kis szabadidő az óvárosban és folytatjuk az utunkat a fajansz fővárosába, Delftbe. A városban a 14.sz-tól égetnek mázas cserepet, szőnek vásznat és főznek sört. A napjainkban már bájos csatornákat a középkortól kezdve építették ki a kereskedelem fő útvonalaként. A város főterén a patinás épületek között büszkén magasodik az impozáns városháza. A tér számos üzletében lesz lehetőség megcsodálni vagy akár vásárolni a híres delfti porcelánt. A nap fénypontja talán mégis a délután lesz, amikor megérkezünk Keukenhofba a világ legnagyobb virágoskertjébe, ahol több mint 7 millió tulipán, nárcisz, jácint, rododendron és több száz virágzó fa kápráztatják el a látogatót. A látvány fantasztikus! A park és környéke is tele van színes tulipánmezőkkel, de persze van itt szélmalom, étterem és szuvenírbolt is. Este visszatérünk a szállodába, fakultatív vacsora.

3.nap Reggeli után megkezdjük városnézésünket a holland fővárosban, Amsterdamban. Az "Észak Velencéjének" nevezett város az Amsel folyó torkolatánál az Ij folyó partján fekszik, melynek fő attrakciója a kanálisok. A városban kb. 90 sziget, 160 csatorna, több száz híd és több, mint 2000 lakóhajó és számlálhatatlan kerékpár színesíti a városképet. A csatornák mellett zömében téglából és cölöpökre épült házak sorakoznak és a kanálisokat sok fa, házakra felfuttatott növények, virágok díszítik. Megtekintjük a Dam tér nevezetességeit Királyi Palota (kívülről), Nieuwe Kerk holland koronázó templom, majd hajózásra indulunk a világhírű amsterdami kanálisokon. Délután ellátogatunk Zaanse Schans szabadtéri múzeumába, mely a 16-17.századi Zaan régió hangulatát idézi, ahol az eredeti holland vidéket láthatjuk színes, főleg zöldre festett faházakat kis kerttel, csatornákkal, hidakkal, 8 lenyűgöző, ma is működő múzeális szélmalmot, a házakban pedig megismerkedünk a sajtkészítéssel, a híres, holland fapapucs készítésével. Nézelődhetünk, vásárolhatunk, megízlelhetjük a mennyei Waffelt is, majd visszatérünk a szállodába. Fakultatív vacsora.

4.nap Reggeli után szabadprogram vagy egy gyönyörű egész napos fakultatív programot ajánlunk. Elsőként Hollandia legnagyobb és legszebb várkastélyához, De Haar várához utazunk, mely minden porcikájában a középkort idézi. Helyi vezetéssel megismerjük a vár történetét és megcsodáljuk a lenyűgöző termeket, szobákat, művészi alkotásokat. A kastélyt egy csodás francia és angol stílusú kert veszi körül, ahol lesz lehetőségünk egy kis kikapcsolódásra, majd egy újabb mesebeli helyszínre látogatunk, Giethoornba. A bájos falucska valóban tündérmesébe illő, hiszen a sok pici szigeten régi, rusztikus nádfedeles házak állnak gondozott virágos kertekkel, melyeket keskeny kis kanálisok ölelnek körül, rajtuk legalább 150 fahíddal. Itt idilli béke és nyugalom van, hiszen nincsenek autóutak, csak a kis csatornák, melyeken kajakkal vagy "suttogó"-val (elektromos ladik) közlekednek. Bebarangoljuk, megcsodáljuk ezt az elbűvölő, páratlan falucskát, majd visszatérünk a szállodába. Fakultatív vacsora. Fakultatív program ára: 70 Euro + 25 Euro belépő (min. 20 fő) 

5.nap Reggeli után délelőtt szabadprogram, aki szeretne még bemehet Amsterdamba, majd dél körül indulás az Eindhoveni repülőtérre. Érkezés Debrecenbe/ Budapestre a kora esti órákban.

Utazás:    repülővel Debrecen/Budapest - Eindhoven - Debrecen/Budapest útvonalon, idegenvezetővel
Elhelyezés:   4 csillagos szállodában, 2 - 3 ágyas szobában

Ellátás:          büféreggeli

  Időpontok

  5 nap/ 4 éjszaka

 

  Debrecenből először!!!

 

 

Árak 2020

debreceni/ budapesti indulással

repülőjegy, fix ülőhely a repülőn, kis kézipoggyász, reptéri illetékek, szállás, reggeli, programok, idegenvezető  Ft/fő


2 - 3 ágyas szobában

 április 28 - május 2.
219.700.- Ft/ fő

Helyben fizetendő költségek:

- helyi idegenforgalmi adó, belépők, hajózás, transzferek: 210 Euro/fő

Fakultatív vacsora lehetőség a szállodában:   kb. 25 Euro/ vacsora

  Kedvezmények:

  - 6.000.- Ft/fő törzsutaskedvezmény* a részvételi díjból

    legkésőbb az indulás előtti 30.napig

  - * törzsutasnak számít az, aki az elmúlt 2 évben legalább 2 alkalommal

     minimum 3 napos vagy annál hosszabb utazáson vett részt

  A kedvezmények nem összevonhatóak.

Figyelem!                                                                                                                Az utazási költség a fedélzetre felvihető kis kézipoggyászt (40x30x20 cm) tartalmazza! A feladott poggyász típusát kérjük a foglaláskor jelezze:   15.000.- Ft (max.20 kg), 21.500.- Ft (max. 32 kg)

A repülőjegy és a poggyász díja a foglalás időpontjának függvényében változhat, ezért érdemes időben foglalni!

Minimális létszám:          25 fő   (kiscsoportos felár minimum 18 fő esetén 14.000.- Ft/fő)

A katalógusban/honlapon megjelenő tartalom, forma a szerzői jog védelme alá esik, melynek tulajdonosa a Geminus Lux Kft. A katalógusban szereplő tartalom, forma - nem magáncélú - felhasználása csak a tulajdonos engedélyével lehetséges.

A jogosulatlan felhasználás tilos és bírósági jogérvényesítést von maga után!

Saját szervezésű utazás!

Egyágyas felár: 98.000.- Ft/ 4 éj

Utasbiztosítás: 530.-Ft/ fő/ nap

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype