geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak

Tájékoztató a koronavírus járvány miatt kialakult helyzettel kapcsolatosan!

Kedves Utasaink!

Szeretnénk megköszönni minden kedves utasunknak, aki a koronavírus járvány idején is türelmet, megértést és kedvességet tanúsít irántunk! Köszönjük, hogy Önök megértik, hogy mi Önökért és nem Önök ellen dolgozunk! Minden tőlünk telhető módon igyekszünk a segítségükre lenni, ahogyan eddig is tettük és természetesen nem veszélyeztetni az Önök egészségi állapotát.

Sajnos ebben a nehéz időszakban is előfordul, hogy vannak olyan ügyfelek, akik arrogáns és agresszív módon rohannak le minket, sértegetve, mintha mi lennék az oka ennek az egész problémának és nem értenénk meg az ő félelmüket. Higgyék el sem okuk, sem joguk nincs ahhoz, hogy megbántsanak minket, vagy bármelyik utaztatásban résztvevő kollegát legyen bárhol is az országban, bármelyik utazási irodában! Kérem tiszteletüket a szakmánk és a szakmában dolgozók iránt!

Mi megértjük az Önök félelmét, bizonytalanságát és megteszünk időben minden tőlünk telhető intézkedést, ami az Önök biztonságát jelenti. Senkit sem utaztattunk és a jövőben sem utaztatunk veszélyes területre! Folyamatosan kapcsolatban állunk a hivatalos szervekkel és a külföldi partnereinkkel. Hiteles helyről kérünk és kapunk tájékoztatást, ami alapján hozzuk meg felelősségteljes döntésünket az utazásainkkal kapcsolatosan. Ezért is töröltük a márciusi utazásainkat, amint a helyzet úgy kívánta.

Sajnos sokan nem értik meg ebben a kialakult helyzetben, hogy adott esetben minket is kötnek például a szálláshelyekkel kötött szerződések és/vagy a már kifizetett, lefoglalt repülőjegyek, így szerződés szerint kell eljárnunk. Azonban a legtöbb esetben rugalmasan kezeljük a lemondásokat és igyekszünk minden utasunkat anyagi veszteség nélkül vagy minimális veszteséggel „megmenteni” az utazásától. Ez a mi részünkről nagy anyagi kockázat, hiszen ellentétben az utasok között elterjedt, félreértett és hamis állításokkal a kiutaztató utazási irodák semmilyen állami támogatást, vagy kárpótlást nem kapnak ebben a helyzetben.

Sőt a légitársaságok egy része még mindig nem engedélyezi a módosítási díj nélküli átfoglalást vagy névmódosítást, így ezekben az esetekben a kifizetett repülőjegyek árát elvesztettük.

Azért, hogy ezt a bizonytalanságot az Önök részéről enyhítsük, igyekszünk érthető módon tájékoztatni mindenkit az útlemondásokkal kapcsolatosan, saját szervezésű utazásaink esetében.

A 2020. március 15.-ig megkötött szerződések vonatkozásában, az utas részéről történő lemondás esetén, amennyiben 60 napon túl mondja le az utazását csupán 3.000.- Ft/fő kerül levonásra. Így kérem felesleges most a járvány időszakában rohanni az irodába lemondani a nyári utazásokat, mert azt ugyanilyen feltételekkel 2 hónappal az utazás előtt is megtehetik ugyanezen összeg levonása mellett. (Kivételt képeznek a repülőjegyekre vonatkozó rendelkezések)

Amennyiben 60 napon belül vagyunk az utazás indulásához képest, akkor az utas a szerződésben foglaltaknak megfelelően lemondhatja az utazást.

Ezúton szeretnénk egy felajánlást tenni a május 31.-ig induló utazásaink esetében. Amennyiben az utas szeretné törölni a tavaszi utazását és ezt március 31.-ig írásban megküldi irodánknak, akkor a kötbér levonása helyett, az adott kötbér költségét utazási utalvány formájában visszakapják tőlünk, melyet 2020. november 15.-ig felhasználhatnak utazásainkra. Így anyagi veszteség az utazót nem éri.

Kérem, hogy személyesen ügyfélfogadás miatt egyeztessenek időpontot kollegáinkkal! Telefonon és e-mailben a szokásos nyitvatartási időben továbbra is állunk rendelkezésükre!

Bízunk benne, hogy ha itthon és a világ bármely táján az emberek felelős magatartást tanúsítva betartják a saját és embertársaik biztonsága érdekében hozott előírásokat, korlátozásokat és megteszik az alapvető higiéniai lépéseket, akkor közös odafigyeléssel és akarással talán hamarabb véget vethetünk a járvány terjedésének és újraépíthetjük csodaszép világunkat!

Kérem legyünk türelmesebbek embertársainkkal és segítsük egymást!

Remélem hamarosan ismét sok szép élmény részesei lehetünk együtt!

Jó egészséget kívánok szeretettel mindenkinek!


Csémy-Giriti Ágnes

ügyvezető


2020. március 15.A 2020-as utazási naptárunk megtekintéséhez

kérjük kattintson az itt lent látható képre!

Az utazások részletes programjait folyamatosan töltjük honlapunkon.

 

Saját szervezésű színvonalas csoportos körutazások

autóbusszal debreceni indulással és

városlátogatások, nyaralások repülővel

Debrecenből és Budapestről!

Felszállási lehetőségek az autóbuszos utazások során

az ország több pontján felár nélkül!

A társasutazás igazi élmény, próbálja ki Ön is!

Miért érdemes még minket választani?
-    mert több, mint 25 éves idegenforgalmi tapasztalattal és idegenvezetői múlttal rendelkezve széleskörű és igényes szolgáltatásokat biztosítunk az utazni vágyók számára
-   mert soha nem „éjszakázunk” a buszon, az első estétől az utolsó éjszakáig, színvonalas, szállásokat (3* és 4*-os szállodákat) biztosítunk, reggelivel és a térségre jellemző vacsorával
-    mert végig az út során figyelmes, szakképzett és jó helyismerettel rendelkező idegenvezető nyújt teljeskörű tájékoztatást és emberséges hozzáállásával gondoskodik, hogy az utasok elégedetten térjenek haza egy-egy körutazásról
-    mert minden nap, az első naptól az utolsóig, látnivalók, tartalmas és élménydús programok várnak az utazókra
-    mert az utazások tapasztalt, megbízható sofőrökkel, kényelmes és komfortos autóbuszokkal történnek
-    mert az egyedül utazók számára igyekszünk a megfelelő útitársat is megtalálni
-    mert körutazásainkra kedvező csoportos utasbiztosítást tudunk kötni

Ezen kívül baráti társaságok, iskolák, cégek részére vállaljuk egyedi ajánlatok összeállítását, zártkörű utazások, csapatépítő programok, szakmai tanulmányutak szervezését, útvonaltervezéssel és programajánlattal együtt. A csoportszervezők számára pedig ingyenes részvételt biztosítunk.

Körutazások

Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype