geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak
Fenséges Velence és az elbűvölő Garda-tó tengerparti élményekkel

Fenséges Velence és az elbűvölő Garda-tó tengerparti élményekkel

Időtartam: 5 nap/ 4 éj

Ellátás: félpanzió

Utazás: autóbusszal debreceni indulással

Elhelyezés: 4* tengerparti szállodában

Időpont: 2020. április 29.

Fenséges Velence és az elbűvölő Garda-tó

tengerparti élményekkel

1. nap Indulás Debrecenből a kora reggeli órákban, utazás Szlovénián keresztül. A délutáni órákban érkezünk meg Olaszországba a festői szépségű, romantikus várkastélyhoz Duinoba, melyet többek között Rilke itt írt híres elégiái tettek híressé. Az Adria feletti sziklaszírten épült kastélyból a kilátás felejthetetlen! A kastély megtekintése és egy kis pihenő után továbbutazunk a jesoloi tengerpart felé. Szállás és vacsora Lido di Jesoloban, a közvetlen tengerparti 4 csillagos szállodában. (4 éjszaka)

2. nap Városlátogatás a fenséges Velencében és a szigeteken. Reggeli után hajóra szállunk és a velencei lagúnavilágban elsőként kikötünk Burano bájos szigetén, hogy megcsodálhassuk a színesre festett házakat, az aprócska sikátorokat és persze a híres buránói csipkét, majd áthajózunk Velencébe. Megtekintjük a Szent Márk tér nevezetességeit: a Dózse palotát (kívülről) a Sóhajok hídjával és a börtönnel, a Szent Márk Székesegyházat, a Harangtornyot, az Óratornyot. Majd átsétálunk Velence híres bevásárló utcáján a Rialto-hídig. Szabadidőben lesz lehetőség átélni a velencei gondolázás egyedülálló élményét, vásárolni a híres muránói dísztárgyakból, ékszerekből és persze sétálgathatunk a világ legszebb vízi útvonala mentén a csodaszép paloták között. Az esti órákban visszahajózunk a szárazföldre. Vacsora a szállodában.

3. nap Reggeli után indulunk a Garda-tó felé. Az egész napot az elbűvölő szépségű Garda-tó partján töltjük. Meseszép útvonalon a tó keleti partján haladunk végig a szebbnél szebb kis településeken keresztül, miközben a Garda-tó csodás panorámája tárul elénk. Elsőként a  festői fekvésű Malcesinebe látogatunk. Ebben az idilli, tóparti színes városkában számos, apró, romantikus sikátor fut minden irányba színes házakkal, vendéglőkkel és üzletekkel tarkítva. A világon egyedülálló körpanorámás felvonóval felmehetünk a Monte Baldo hegy tetejére (1700 m), ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tóra (a felvonó kb. 15 Euro/fő), majd szabadprogram Malcesinében. Innen tó déli részén található Sirmioneba utazunk. A tóba nyúló félszigeten fekvő városka a dús mediterrán növényzettel, a virágos utcácskákkal, az ókori romokkal és a mesebelinek tűnő Scaligeri várral felejthetetlen élményt nyújt. Hajóval teszünk egy kirándulást a félsziget körül, majd az óváros látnivalóinak megtekintése után szabadprogram. Vacsora a szállodában.

4. nap Ezen a napon szabadprogram, pihenés kikapcsolódás a tengernél, a medencéknél vagy aki szeretné lehetőség van fakultatív programként ellátogatni Veronába, a szerelmesek városába. Délelőtt  ismerkedünk Verona nevezetességeivel, megcsodáljuk az Arénát, ellátogatunk Júlia házához, hogy megláthassuk a híres erkélyt, majd a középkori piactér forgatagán keresztül felkeressük a Scaligerek síremlékét, elsétálunk az Adige folyón átívelő ókori, római hídhoz, melyről a várost körülölelő dombok csodálatos látványa tárul elénk, majd elmerülünk a veronai forgatagban és szabadidő után indulunk vissza a szállodába. Érkezés után lesz még egy kis idő kipihenni a tengernél, ezt a szép napot. Vacsora a szállodában. Fakultatív program ára: 35 Euro/ fő (minimális létszám 20 fő)

5. nap Délelőtt búcsút intünk a tengernek és indulunk hazafelé. Ha már Olaszországban vagyunk, akkor a divat sem maradhat ki utazásaink során, így útközben megállunk a Noventa di Piave-i Designer Outletnél, ahol a legnagyobb divatmárkák (pl.Gucci, Prada, Armani stb...), illatszerek, édességek kínálatát lehet megcsodálni és akár kedvezményesen vásárolni, vagy nézelődni, falatozni, fotózni, hiszen egy pazar stílusban kialakított bevásárló városkáról van szó, ahol még a velencei gondolába is be lehet ülni egy fotó kedvéért. Folytatjuk az utunkat hazafelé Szlovénián keresztül.  Érkezés Debrecenbe a késő esti órákban.

Buranoi cégér

Duino vára

Muranoi üveg

Velencei kanális

Velencei gondolás

Szent Márk bazilika

Velence, Dózse Palota

Velence, Canal Grande

Velence naplemente

Garda-tó panoráma

Malcesine felvonó

Az elbűvölő Garda-tó a festői Malcesinevel

Verona, Piazza dei Signori

Veronai Aréna

Verona, Júlia erkélye

Garda-tó, Sirmione

Olasz fagyi

Időpont:       2020. április 29. - május 3.  (5 nap/ 4 éj)
Utazás:         légkondicionált, színvonalas autóbusszal, idegenvezetéssel
Elhelyezés:   4 csillagos, közvetlen tengerparti szállodában Lido di Jesoloban,                    2-3 ágyas szobákban
Ellátás:         félpanzió (büféreggeli és 3 fogásos vacsora)

  Időpontok

  5 nap/ 4 éjszaka

 

 

 

Árak 2020

debreceni indulással

autóbusz, szállás, félpanzió, fix ülőhely a buszon, programok, idegenvezető  Ft/fő

Előfoglalási kedvezménnyel!

 

2020. január 31.-ig!

2 - 3 ágyas szobában
 április 29. - május 3.
117.500.- Ft/ fő109.500.- Ft/ fő

 

Helyben fizetendő:  90 Euro (hajójegyek, szigettúra, helyi idegenforgalmi adók, behajtási illetékek, Vox készülék a városnézésekhez)

  Kedvezmények:

  - 4.500.- Ft/fő törzsutaskedvezmény* a részvételi díjból

     legkésőbb az indulás előtti 30.napig

  - * törzsutasnak számít az, aki az elmúlt 2 évben legalább 2 alkalommal

     minimum 3 napos vagy annál hosszabb utazáson vett részt

  A kedvezmények nem összevonhatóak.

Felszállási lehetőség: Debrecen, Józsa, Hajdúböszörmény, Miskolc (M3-as), Budapest, Székesfehérvár (M7-es)
Minimális létszám:     37 fő

A katalógusban/honlapon megjelenő tartalom, forma a szerzői jog védelme alá esik, melynek tulajdonosa a Geminus Lux Kft. A katalógusban szereplő tartalom, forma - nem magáncélú - felhasználása csak a tulajdonos engedélyével lehetséges.

A jogosulatlan felhasználás tilos és bírósági jogérvényesítést von maga után!

Saját szervezésű utazás!

Egyágyas felár: 37.600.- Ft/ 4 éj

Utasbiztosítás: 450.- Ft/ fő/ nap

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype