geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós körutak
1. Mesés advent St. Wolfgangban és Salzburgban

1. Mesés advent St. Wolfgangban és Salzburgban

Időtartam: 3 nap/ 2 éj

Ellátás: reggeli + vacsora

Utazás: autóbusszal debreceni indulással

Elhelyezés: 3* szállodában

Időpont: 2018. november 23.

Mesés advent

St. Wolfgangban és Salzburgban

1. nap Indulás Debrecenből a kora reggeli órákban. Délután érkezünk meg a a szépséges, barokk városba, Salzburgba, melynek Óvárosa teljes egészében a Világörökség része. Rövid gyalogos városnézést teszünk, megtekintjük a történelmi Dómot, majd szabadprogram keretén belül, fel lehet menni siklóval Hohensalzburg várába, mely Európa legnagyobb teljes egészében megmaradt erődítménye; megtekinthető Mozart szülőháza, sétálhat a csodaszép Mirabell kastély kertjében és természetesen élvezheti az adventi vásár hangulatát, a csodás ünnepi fényeket, megkóstolhatja a helyi finomságokat, a salzburgi perecet, a különféle édességeket, Mozart golyót, pörkölt mandulát stb. Majd továbbutazunk a szállásunk felé. Szállás elfoglalása után vacsora. Szállás Salzburg környékén. (2 éj)

2. nap Ezen a napon délelőtt az egyik legszebb karácsonyi vásárba megyünk, melyet a Salzburg melletti Hellbrunni kastély csodás kertjében és udvarán rendeznek meg minden évben. Sétálhatunk az izgalmas és csodás, nyaranta vízijátékairól híres kertben, láthatunk rettenetes és rémisztő krampuszokat, és a hatalmas illatos fenyőfák között sétálgatva megkóstolhatjuk a finom puncsot is. Délután a meseszép Salzkammerguti tóvidékre, a festői Wolfgangsee partjára utazunk. A Salzkammergut központjában fekvő kivételes szépségű St.Wolfgang talán adventkor a legcsodálatosabb. A színes, festett fagerendás házak, a romantikus utcák adventkor mesébe illő ünnepi díszletet alkotnak és úgy érezzük mintha egy karácsonyi mesébe csöppentünk volna. Lehetőségünk lesz elvegyülni a mindig életvidám, hangulatos, szűk kis utcák forgatagában. Este hajóra szállunk, hogy megcsodálhassuk a tavon ringatódzó számtalan lámpást, közben forró csokoládét kortyolgatva. Este pedig visszatérünk a szállodánkba, majd vacsora.

3. nap Reggeli után először ellátogatunk a hegyek által körülölelt Hallstatti tó partján fekvő mesebeli Hallstattba, mely az egyik legismertebb és leglátványosabb turistacélpontok egyike a Salzkammerguti tóvidéken. Miután felfedeztük Hallstatt aprócska utcáit és bájos adventi kirakodóvásárát ellátogatunk Bad Ischlbe, mely nem csak kiváló fürdőhelyként nevezetes, hanem az európai hírességek kedvenc üdülőhelye volt, ahogyan Sisi és Ferenc József császár, Strauss és Lehár is szívesen időzött itt. Természetesen mi sem hagyhatjuk ki, hogy a híres Zauner cukrászdában megkóstoljuk a valódi ischlert. A kellemes kikapcsolódás után indulunk haza. Érkezés Debrecenbe a késő esti órákban.

Időpont:        2018. november 23 - 25. (3 nap/ 2 éj)
Utazás:          légkondicionált, színvonalas autóbusszal, idegenvezetővel
Elhelyezés  3 csillagos szállodában gyönyörű környezetben, 2 ágyas szobákban
Ellátás:          büféreggeli + 3 fogásos vacsora(felár)

  Időpontok

  3 nap/ 2 éjszaka

 

 

Árak 2018

autóbusz, szállás, reggeli, programok, idegenvezető

Előfoglalási kedvezménnyel!

2018. október 15.-ig

2 - 3 ágyas szobában

 november 23 - 25.

56.900.- Ft/ fő52.900.- Ft/ fő

A fenti árak nem tartalmazzák:

- Vacsora felár:    7.800.- Ft/ fő/ 2 vacsora

Helyben fizetendő költségek:

- Belépők, hajójegy, helyi idegenforgalmi adó: 25 Euro/fő

Felszállási lehetőség:   Debrecen, Józsa, Hajdúböszörmény, Miskolc(M3-as), Budapest, Tatabánya, Győr (M1-es)
Minimális létszám:        37 fő

  Kedvezmények:

  4 %  törzsutaskedvezmény a részvételi díjból legkésőbb az indulás előtti 30.napig

  A kedvezmények nem összevonhatóak.

Saját szervezésű utazás!

Egyágyas felár: 13.400.- Ft/2 éj


Belépők: 25 Euro/fő

Utasbiztosítás: 565.- Ft/fő/nap

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype