geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós utak
Vietnam és Kambodzsa felfedezése szilveszterkor, thaiföldi trópusi pihenéssel

Vietnam és Kambodzsa felfedezése szilveszterkor, thaiföldi trópusi pihenéssel

Időtartam: 13 nap / 10 éj

Ellátás: reggeli, 1 ebéd, 2 vacsora

Utazás: Repülővel Budapestről!

Elhelyezés: 3*+ és 4*-os szállodákban

Megjegyzés: 2020. december 28 - 2021. január 9.

Vietnam és Kambodzsa felfedezése szilveszterkor, thaiföldi trópusi pihenéssel

1 - 2. nap: Saigon
Elutazás Budapestről az esti órákban, az isztambuli átszállást követően érkezés Ho Chi Minh városba, másik nevén Saigonba másnap késő délután, transzfer a szállodába, vacsora egy helyi étteremben. Szállás Saigonban (3 éj).

3. nap: Cu Chi alagutak, Saigon
Délelőtt kirándulás a Cu Chi alagútrendszerhez. A falu és Saigon közötti 200 kilométernyi alagút erődként és búvóhelyként szolgált a vietnami háború alatt. Délután ismerkedés az egykori Saigon látnivalóival, megtekintjük a főposta épületét, az Újraegyesítés palotáját, a Notre Dame katedrálist, a Jáde pagodát és a Ben Thanh piacra is ellátogatunk.

4. nap: Mekong-delta
Egész napos kirándulás a Mekong-deltába, a festői Ben Tre tartományba, ahol hajóra szállunk és a Chet Say folyón (a Mekong-folyó egyik ága) hajózva ismerkedünk a helyiek mindennapi életével, látogatás egy kókuszdió feldolgozó üzemnél, ahol megkóstolhatjuk a friss kókuszt is. Séta egy helyi faluban, majd utazás rizsföldek és farmok között egy helyi étterembe, ahol az ebéd során megkóstolhatjuk a helyi specialitásokat. Délután hajókázás a csatornákon, majd visszautazás Saigonba. Szilveszteri vacsora és közös koccintás a szállodában.

5. nap: Tonle Sap-tó
Kora reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Kambodzsába, Siem Reap városába. Délután Kompong Khleang-ba indulunk, majd hajókiránduláson veszünk részt a Tonle Sap-tavon, ahol az itt élők mindennapi életével ismerkedünk meg: a házak cölöpökre épültek, úszó épületek és elárasztott erdők szegélyezik utunkat. Este szabad program. Szállás Siem Reap-ben (2 éj).


6. nap: Angkor
Ma egész napos felfedezőútra indulunk Angkor fenséges romvárosába, ami egész Délkelet-Ázsia egyik legfontosabb látnivalója. Délelőtt a legnagyobb és legjobb állapotban fennmaradt Angkor Wat templomhoz látogatunk, a Kambodzsa jelképévé vált épület a khmer építészet csúcspontja. Rövid pihenőt követően délután látogatás Angkor Thom ősi városában, a Bayon templomban és az Elefánt terasz kőelefántjainál, majd a vadregényes Ta Prohm templomban.

7. nap: Ko Chang
Reggel busszal indulunk a thai határra, majd transzfer és kompozás után pihenhetjük ki a hosszú út fáradalmait Koh Chang szigetén. Thaiföld egyik legszebb szigete kevésbé kiépített, mint a közismert Phuket és Samui, éppen ez adja a báját. Érintetlen természet, festői hegycsúcsok, vízesések és fehérhomokos tengerpartok sora várja itt az elsősorban nyugodt pihenést kedvelő utazókat. Szállás a tengerparti szállodában (5 éj).

8 - 11. nap: Koh Chang
Kikapcsolódás Koh Chang csodás tengerpartján.

12 - 13. nap: Koh Chang, utazás Budapestre
Dél körül búcsút veszünk Koh Chang szigetétől és elutazunk Bangkokba (kb. 6 órás buszút, megállókkal). Este érkezés a repülőtérre, elutazás isztambuli átszállással Budapestre, érkezés másnap reggel.

A program sorrendje változhat.

Időpont:                2020. december 28 - 20201 január 9.    (13 nap/10 éj)
Utazás:                  menetrendszerinti repülőjáratokkal
Elhelyezés:           3+ és 4 csillagos szállodákban
Ellátás:                  reggeli, 1 ebéd és 2 vacsora
A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám: 20 fő

Részvételi díj: 689.900.- Ft/fő    

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 10 éjszakáraa megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 159.000.- Ft/fő, vízum (Vietnam) kb. 15.000.- Ft/fő, helyszínen fizetendő vízum (Kambodzsa) kb. 30 USD/fő, borravalók (kb. 45 USD/fő), betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás.

Előfoglalási kedvezmény:
3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 18 000 Ft/fő

Utazási költség: 689.900 Ft/fő+illetékek

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype