geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós utak
Szilveszter Acapulcóban mexikói körutazással

Szilveszter Acapulcóban mexikói körutazással

Időtartam: 12 nap/10 éj

Ellátás: reggeli

Utazás: Repülővel Budapestről!

Elhelyezés: kétágyas szobában

Megjegyzés: 2020. december 27 - 2021. január 7.

Szilveszter Acapulcóban mexikói körutazással    

1. nap: utazás Mexikóba
Elutazás Budapestről a reggeli órákban, átszállás Amsterdamban, továbbutazás a kora délutáni órákban. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Mexikóvárosban (3 éj).

2. nap: Teotihuacan - Guadalupe
Egész napos kirándulás Teotihuacanba, Mexikó leghíresebb történelmi emlékhelyére. A Nap és a Hold piramisok tetejéről csodás kilátás nyílik a Hallottak útjára és a romvárosra, mely egykor a világ öt legnagyobb települése között volt számon tartva. Útközben látogatás a Három Kultúra terére és Guadalupébe, az amerikai kontinens legnagyobb búcsújáró helyére. A Guadalupei Szent Szűz Bazilikáját azon a helyen emelték, ahol a legenda szerint 1531-ben Szűz Mária megjelent egy indián előtt.

3. nap: Mexikóváros
Egész napos autóbuszos és gyalogos városnézés a világ legnagyobb városában, Mexikóvárosban, amelynek legfőbb nevezetességei az Antropológiai Múzeum indián emlékei, a katedrális, a Zócalo (főtér) és a kormányzósági palota.

4. nap: Cuernavaca
Délelőtt utazás Mexikóvárostól délre, Cuernavacába, az örök tavasz városába (a székesegyház és a Cortez palota megtekintése), majd továbbutazás a híres üdülővárosba, Acapulcóba. Szállás Acapulcóban (5 éj).

5-8. nap: Acapulco
Pihenés, kikapcsolódás Acapulco gyönyörű tengerpartján, fakultatív programlehetőségek a helyszínen.

Fakultatív programok:
-    Acapulco – sziklaugrók: Félnapos városnézés Acapulcoban, melynek csúcspontja a sziklaugrók megtekintése. Évtizedek óta vetik magukat a mélybe a vakmerő sziklaugrók, akik a 38 m magas szirtről ugranak le a mindössze 5 méter széles La Quebrada sziklaöbölbe. A kirándulás ára tartalmazza 2 ital árát. Részvételi díj: 22.900.- Ft/fő.

-    Hajókirándulás: Hangulatos félnapos hajókirándulás a lélegzetelállító Acapulco-öbölben, ahol számos híresség háza is látható. A kirándulás ára: 24.900.- Ft/fő.

9. nap: Taxco
Délelőtt utazás a gyönyörű Taxcoba, az ország talán legkedvesebb városkájába. A mediterrán hangulatú ezüstváros macskaköves, meredek utcácskái a hegytetőre vezetnek, ahol a város éke, a Santa Prisca templom áll. Érdemes betérni a számtalan, ezüst ékszereket áruló üzlet egyikébe is, hiszen a város ezüstbányászatáról is nevezetes! Szállás Taxcoban (1 éj).

10. nap: Puebla
Reggeli után továbbutazás Pueblába. Útközben az amerikai kontinens legnagyobb piramisának, a cholulai dombpiramis megtekintése. Délután városnézés a Popocatepetl vulkán lábánál fekvő Pueblában, melynek belvárosa a Világörökség részét képezi. Szállás Pueblában (1 éj).

11-12. nap: Mexikóváros, utazás Budapestre
Reggeli után elutazás Mexikóvárosba, látogatás a Coyoacán negyedben és az izgalmas Frida Kahlo múzeumban, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Amszterdamba az esti órákban, éjszakázás a repülőgépen. Érkezés Budapestre másnap a késő esti órákban.

A programok sorrendje változhat.


Időpont:  2020. december 27 - 2021. január 7.    (12 nap/10 éj)
Elhelyezés: 3- és 4 csillagos szállodákban, kétágyas szobákban
Ellátás: reggeli
A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám: 20 fő (fakultatív programokon 10 fő)

Részvételi díj :  559.900.- Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, 10 éjszakai szállás reggelivel, a programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza:
repülőtéri illetékek és díjak: kb. 145.000.- Ft/fő, borravalók (kb.50 USD/fő), baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, fakultatív programok, szilveszteri gálavacsora: 65.000.- Ft/fő.

Előfoglalási kedvezmény:
3 hónappal indulás előtt: 28 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 14 000 Ft/fő

Utazási költség: 559.900 Ft/főtől + illetékek

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype