geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós utak
Szilveszteri kalandozás a Maláj-félszigeten pihenéssel Langkawi szigetén

Szilveszteri kalandozás a Maláj-félszigeten pihenéssel Langkawi szigetén

Időtartam: 13 nap/10 éj

Ellátás: reggeli, 4 ebéd

Utazás: Repülővel Budapestről

Elhelyezés: 4*-os szállodákban

Megjegyzés: 2020. december 30 - 2021. január 11.

Szilveszteri kalandozás a Maláj-félszigeten pihenéssel Langkawi szigetén

1-2. nap Elutazás Kuala Lumpurba
Elutazás Budapestről a délutáni órákban, utazás Kuala Lumpurba dohai átszállással, érkezés másnap helyi idő szerint délután, transzfer a repülőtérről a szállodába, estig felfrissülés, szabad program. Szilveszter este fakultatív közös vacsorázási lehetőség, és mindenképpen érdemes megnézni a tűzijátékot a Petronas ikertornyok ikonikus látképével. Szállás Kuala Lumpurban (2 éj).

3. nap Malacca
Utazás Malacca hangulatos városába. Gazdag történelmi öröksége révén az UNESCO Világörökség része, a városnézés során megismerhetjük a gyarmati és kínai emlékeket : a Porta de Santiago erőd, a főtér színes épületei a St. Paul templommal, a Cheng Hoong Teng templom és a Jonker Street. A tipikus helyi ebéd után rövid szabad program, majd visszautazás Kuala Lumpurba.

4. nap Kuala Lumpur, Batu-barlangok
Délelőtt félnapos panoráma városnézés alatt fedezhetjük fel az új és a régi Kuala Lumpur szépségeit: a Királyi Palota, a régi Jamek mecset és a modern Nemzeti mecset, a Nemzeti Emlékmű és a Függetlenség tér a Petronas ikertornyok csodás látványával. A városnézést követően elutazás a Cameron-felföld felé, Kuala Lumpurt elhagyva látogatás a híres hindu templomoknál, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva lehet elérni a barlangokat, útközben vidám pillanatokat szereznek majd a lépcsőkön játszadozó majomcsapatok. Szállás a Carmeron-felföldön (1 éj).

5. nap A Cameron-felföldtől Penangig
Délelőtt látogatás a teaültetvényeken és egy helyi teagyárban kóstolással. Egy eperültetvényre és egy helyi zöldségpiacra is ellátogatunk, majd utazás Penang felé. Útközben rövid megálló a Sam Poh Tong sziklatemplomnál és Kuala Kangsar királyi városában, fotózási lehetőség a látványos Ubudiah mecsetnél és az Iskandariah palotánál. Ebéd egy helyi étteremben. Penang szigetét a világ egyik leghosszabb hídja köti össze a szárazfölddel, ezen keresztül érjük el Georgetown városát. Szállás Georgetown-ban (2 éj).

6. nap Georgetown
A mai napon Georgetown-t fedezzük fel, a város 2008 óta az UNESCO Világörökség része. Látogatás a világ 3. legnagyobb fekvő Buddha szobránál, az 1000 Buddha templomának is nevezett Kek Lok Si templomban, láthatják a Cornwallis erődöt, a Pitt utca templomait és a díszes Khoo Kong Si templomot. A nap további részében szabad program.

7. nap Utazás Langkawi szigetére
Reggel transzfer a kikötőbe, kb. 2,5 órás kompozás Langkawi szigetére, transzfer a szállodába, délután szabad program. Szállás Langkawin (5 éj).

8-11. nap Langkawi
Szabad program, kikapcsolódás Langkawi mesés, fehérhomokos tengerpartjain.

12-13. nap utazás Budapestre
Délelőtt szabad program, kijelentkezés a szállodából, majd délután transzfer Langkawi repülőterére, utazás dohai átszállással Budapestre, érkezés másnap kora reggel.

A program sorrendje változhat.

Időpont: 2020. december 30 - 2021. január 11.  (13 nap/10 éj)

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Elhelyezés: 4 csillagos szállodákban
Ellátás: reggeli, 4 ebéd

Részvételi díj: 599.900.- Ft/fő

A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám:     20 fő

Az ár tartalmazza: repülőjegyek, szállás 10 éjszakára a megjelölt étkezésekkel, programok a leírás szerint, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.
Az ár nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 149.000 Ft/fő, helyi borravalók (kb. 40 USD/fő), fakultatív szilveszteri vacsora (min.15fő) 30.000.- Ft/fő, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

 Előfoglalási kedvezmény:
3 hónappal indulás előtt: 30 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 15 000 Ft/fő

Utazási költség: 599.900 Ft/főtől + illetékek

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype