geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós utak
Nyaralás a Sorrentoi-félszigeten 6 napos

Nyaralás a Sorrentoi-félszigeten 6 napos

Időtartam: 6 nap/ 5 éj

Ellátás: félpanzió

Utazás: repülővel Budapestről

Elhelyezés: 4* szállodában Sorrenton

Nyaralás a Sorrentoi-félszigeten fakultatív programokkal

1.nap Indulás Budapestről a dél körüli órákban közvetlen repülőjárattal Nápolyba (igény szerint Debrecenből transzferrel a kora reggeli órákban). Érkezés után transzferrel megyünk a szállodánkba a  Sorrentoi-félszigetre. Délután strandolás, pihenés a szállodában, fürdőzés vagy ismerkedés Sorrentoval. Vacsora a csodás fekvésű szállodában. (5 éjszaka)

2.nap Városnézés Nápolyban. Történelmi óváros, Dóm, Aragon erőd, Királyi palota, San Carlo Színház, I.Umberto Galériája, Beverello kikötő és a meseszép Nápolyi öböl panorámájának megcsodálása a Vezúvval. Természetesen megkóstolhatjuk az igazi nápolyi pizzát, mely a világ egyik leghíresebb eledele. Visszatérés a szállodába a kora esti órákban. Vacsora  a szállodában.

3.nap Reggelink után szabadprogram vagy fakultatív programként elindulunk a vulkántúránkra, megmásszuk a még ma is aktív vulkánt, a Vezúvot, (fakultatív Vezúv kráter belépő ára kb.11 Euro), majd felkeressük az ókori romvárost, Pompeit, melyet a Vezúv pusztított el i.sz. 79-es kitörésekor. Bebarangoljuk az ókori utcácskákat és bepillantást nyerhetünk a rómaiak 2000 évvel ezelőtti mindennapjaikba. Láthatjuk házaikat, fürdőiket, színházaikat, üzleteiket és még rengeteg érdekességet. Kora este visszatérünk a szállodába. Vacsora a szálodában. Fakultatív program:  75 Euro/fő (min.15 fő)

4.nap Reggeli után szabadprogram, vagy fakultatív programként az „Isteni partvidéken” kirándulunk. A világ egyik legszebb útvonalán haladunk végig. A sziklákba ékelődött festői városkák, a színes házak, virágok és a tenger csodálatos látványa felejthetetlen élmény. Először Amalfiba látogatunk, ahol megtekintjük a város egyik büszkeségét, a dómot, a főteret, a kikötőt, hangulatos sikátorokat, majd továbbutazunk Positanoba. Ez a városka egy igazi gyöngyszem, mely az utóbbi évek egyik legfelkapottabb üdülőhelye a világon. Mesebeli, virágos sikátorok vezetnek le a tengerhez, ahol az igen kellemes strandon fürdőzhetünk, majd visszaindulunk Sorrento felé. Vacsora a szállodában. Fakultatív program: 60 Euro/fő (min. 15 fő)

5.nap Fakultatív program: egy egész nap a mesés Capri-szigeten! Reggel áthajózunk Sorrento kikötőjéből Capri-szigetére, a Marina Grande kikötőbe, itt kis buszokra szállunk és felmegyünk Capri városkába, ahol a Karthausi kolostor mellett egy paradicsomi kertbe jutunk. Augustus virágoskertje mellett egy festői teraszról megnézzük a Faraglioni sziklákat, a csodás tengert és a multimilliomosok jachtjait. Egy kis szabadprogramot tartunk a bájos eleganciájáról ismert apró városkában.Megkóstoljuk a hamisítatlan limoncellót, azaz a citromlikőrt is, majd kis buszokkal felmegyünk Anacapriba, ahol megtekintjük Axel Munthe világhírű gyönyörű villáját és kertjét, majd visszatérünk a kikötőbe és áthajózunk Sorrentoba. Ezt a szép napot egy kis vásárlással és nézelődéssel zárjuk Sorrentoban. Vacsora a szállodában. Fakultatív program ára: 95 Euro/fő + 9 Euro belépő Axel Munthe villájába (min.15 fő)

6.nap Reggeli után délelőtt szabadprogram, majd elbúcsúzunk a Sorrentoi- félszigettől és indulunk a nápolyi repülőtérre. Érkezés Budapestre a késő délutáni órákban. (fakultatív transzfer Debrecenbe)

Időpont:    2021. szeptember 23 - 28.  (6 nap/ 5 éj)
Utazás:    repülővel Budapest–Nápoly-Budapest útvonalon, magyar idegenvezetővel

Elhelyezés:  4 csillagos festői fekvésű medencés szállodában Sorrenton kilátással a Nápolyi-öbölre, 2-3 ágyas légkondicionált, balkonos szobákban
Ellátás:      félpanzió (büféreggeli + bőséges 3 fogásos mediterrán vacsorák)

  Időpontok

  6 nap/ 5 éjszaka

 

 

 

 

Árak 2021.

budapesti indulással

repülőjegy, fix ülőhely a repülőn, kis kézipoggyász, reptéri illetékek, szállás, félpanzió, programok, idegenvezető  Ft/fő

Törzsutas kedvezménnyel

 

2021. augusztus 22.-ig

2 - 3 ágyas szobában

   szeptember 23 - 28.

    Már csak 2 szoba!

283.500.- Ft/ fő

Helyben fizetendő költségek:

- Transzferek, nápolyi városnézés, helyi idegenforgalmi adó: 190 Euro/fő

  Kedvezmények:

  - * törzsutasnak számít az, aki az elmúlt 2 évben legalább 2 alkalommal

     minimum 3 napos vagy annál hosszabb utazáson vett részt

     (a 2020-ban befizetett, de elmaradt út is beleszámít)

   A kedvezmények nem összevonhatóak.

Figyelem!  A részvételi díj a fedélzetre felvihető kis kézipoggyászt (40x30x20 cm) tartalmazza. A feladott poggyász típusát a foglaláskor kérjük jelezze: 20.700.- Ft (max. 20 kg) vagy 28.900.- Ft (max. 32 kg)

A repülőjegy és a poggyász ára a foglalás időpontjának függvényében változhat, ezért érdemes időben foglalni!           

Transzfer:    18.000.- Ft/ fő Debrecen–Budapest repülőtér–Debrecen (igény esetén)

Minimális létszám:    20 fő (kiscsoportos felár 20 fő alatt 15.000.- Ft/fő)

Jelenleg érvényben lévő beutazási szabályok:

 Felhívjuk a figyelmet, hogy a hatályos olasz egészségügyi miniszteri rendelet 2021. augusztus 30-ig speciális beutazási szabályokat állapít meg.

Eszerint 2021. június 21-től Európai Uniós országból uniós digitális Covid zöldigazolvány/green pass birtokában lehet korlátozás nélkül Olaszország területére belépni, amely alapulhat az alábbiak egyikén:

    Covid-oltási igazolás, amennyiben az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által elismert vakcina második (vagy egy dózisú esetén egy) beadását követően legalább 14 nap telt el;
    COVID-19 fertőzésen átesettség alapján kiállított igazolás, amennyiben a hatóságilag előírt karanténidőszak lejárt és a fertőzés óta nem telt el több, mint 6 hónap;
    48 óránál nem régebbi negatív antigén/PCR teszt.

A fenti dokumentumok egyikével sem rendelkező, Magyarországról belépő személy olaszországi belépését követően 5 napos hatósági karantén és járványügyi megfigyelés alá kerül, mely 5 nap elteltével kötelező a PCR/antigén teszt elvégzése.  

A 6 éven aluliak mentesülnek az antigén/PCR teszt elvégzésének kötelezettsége alól.

6 éves kor felett valamennyi beutazóra egységesen, a korábbi felsorolásnak megfelelő szabályok vonatkoznak.

A fenti beutazási szabályok tájékoztató jellegűek. A rendelkezések napról-napra változhatnak, ezért kérjük, hogy az utazás előtt minden esetben az aktuális szabályokat legyenek kedvesek ellenőrizni és figyelembe venni.

Bővebb információ a (!) jelre kattintva:
   https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?olaszorszag

 

A katalógusban/honlapon megjelenő tartalom, forma a szerzői jog védelme alá esik, melynek tulajdonosa a Geminus Lux Kft. A katalógusban szereplő tartalom, forma - nem magáncélú - felhasználása csak a tulajdonos engedélyével lehetséges.

A jogosulatlan felhasználás tilos és bírósági jogérvényesítést von maga után!

Saját szervezésű utazás!

Utasbiztosítás: 570.- Ft/ fő/ nap

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype