geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós utak
Valami Amerika - csoportos Karib-tengeri hajóút

Valami Amerika - csoportos Karib-tengeri hajóút

Időtartam: 16 nap /14 éj

Ellátás: teljes ellátás a hajón

Utazás: repülő + hajó

Elhelyezés: választott kabinkategóriában

Megjegyzés: Előfoglalási kedvezmény!

Valmai Amerika
(csoportos Karib-tengeri hajóút)

1. nap: Első nap a csoport Budapestről menetrendszerinti járatokkal indul New Yorkba. Érkezés után transzfer a szállodába.

2. nap - New York
Rövid: Rövid: Városnéző kirándulás New Yorkban* · Wall Street* · One World Trade Center * · Battery Park* · South Street Seaport* · Chelsea piac* · Manhattan és Brooklyn*

Fedezze fel a „felhőkarcolók fővárosát” szabadidős program keretében - vagy tartson velünk fakultatív* városnéző kirándulásunkra! A csoport az egész napot a metropolisz utcáin és nevezetességeinél tölti el. Első megálló a pénzügyi negyed, ahol a híres Wall Streetet is megtekintik, a Városházával, a 9/11 emlékhellyel és a One World Trade Center épületével együtt (a One World obszervatóriumba való belépést az ár nem tartalmazza). A csoport innen a Battery Parkhoz megy, ahol fantasztikus panorámában gyönyörködhet: a tenger fölé magasodó Szabadság-szoborban. A South Street kikötőnél a régi halpiacnál most éttermek, múzeumok, boltok sorakoznak: innen a csoport megcsodálhatja a kolosszális hidat, a Brooklyn Bridge-t is. A délelőtti programrész végéhez közeledve a Chelsea piac környékén némi szabadidős program következik, amelynek ideje alatt megebédelhetnek (árát a részvételi díj nem tartalmazza). Miután a csoport tagjai ismét összegyűlnek, a kirándulás Manhattan egyik legújabb parkjában a High Line-ban folytatódik. Amennyiben az idő engedi, egy rövid megállót tart a csoport Brooklynban, mielőtt az programpontként a Brooklyn Heights-hoz, és a híres bevásárló korzóhoz érkeznek. Innen fantasztikus kilátás nyílik a város ikonikus látképére. Gyönyörködjön a szédületes panorámában - majd a busz a hotelhez szállít vissza.
Megjegyzés: a pontos útitervet mindig a helyi idegenvezető állítja össze a forgalmi, időjárási viszonyok és egyéb tényezők szerint, a fentiek általános útmutatásul szolgálnak.

3. nap - New York kihajózás
Rövid: Ajándék városnéző kirándulás · Empire State Building, Grand Central Terminal · Rockefeller Plaza · Times Square és színházi negyed · Bryant Park · Fifth avenue

A szállodában elköltött reggeli után a csoport kicsekkol a szobákból: a kikötőbe érkezéshez még bőven van idő - legyen vendégünk egy ajándék városnéző kirándulásra! A busz Manhattan legismertebb, legszebb részein kanyarog - az élettől pezsgő utcákon az emberek munkába, iskolába sietnek, miközben ön az Empire State Building vagy a Grand Central Terminal épületében gyönyörködhet. Az idegenvezetőtől sok érdekességet megtudhat a város történelméről, miközben a buszról leszállva gyalogszerrel folytatják a kirándulást a Times Square-n és a színházi negyedben. A kirándulás „NYC” legdrágább ingatlan fejlesztési helyeit és ikonikus városrészeit érinti. Láthatja a Chrysler Building-et, a Rockefeller Plaza-t, de a csoport útba ejti a Bryant Parkot, a New York Public Library, a Met Life Buildinget és a Radio City Music Hall-t is. A kirándulás végén a busz a kikötőbe visz, ahol már indulásra készen vár az MSC Meraviglia! Check-in után a választott kabinok elfoglalása, majd megkezdődik a nagy kaland, miközben a tengerjáró felhúzza a horgonyt és útnak indul az észak-amerikai partok mentén a karibi térség irányába!
Megjegyzés: a pontos útitervet mindig a helyi idegenvezető állítja össze a forgalmi, időjárási viszonyok és egyéb tényezők szerint, a fentiek általános útmutatásul szolgálnak.

4 - 6. nap - Tengeri napok: Az MSC Meraviglia hosszú útra indul: Észak-Amerika északi partjaitól egészen a Karibi-tengerig visz az útja. Ön három teljes napon át élvezheti a fedélzeten kínált rendkívüli lehetőségeket. Merüljön el a kulináris élményekben, fedezze fel a lenyűgöző szórakozási lehetőségeket a megújult panoráma területeken, a páratlan tengeri kilátást a hajó tatjáról, vagy a két fedélzeti szinten átvezető „belső” passzázst. A hajó látványos szórakoztató területe közvetlen kapcsolatban van a kültéri aquaparkkal… A Galleria Meraviglia 96 méter hosszú korzó, melyet butikok, éttermek és egyéb szabadidős helyek vesznek körül: tökéletes hely a kikapcsolódáshoz és a társasági élethez is! A hangulatos sétány minden éjszaka új életre kel: zene, szórakozás és kikapcsolódás várja az idelátogatókat.

7. nap - Philipsburg, St. Maarten
Rövid: St. Maarten felfedezése, pihenés a tengerparton* · Határ elmékmű* · Grand Case* · Tengerparti pihenés*

Tartson velünk egy feledhetetlen kirándulásra: fedezze fel az aprócska szigetet, melyen a Holland Királyság és Franciaország osztozik... A fakultatív* program a holland „térfélen” kezdődik: Philipsburgból, a holland régió fővárosából a Great Salt Pond mellett elkanyarodva a francia területek felé tartanak. A csoport útja a Határ emlékműt is érinti: szűk másfél évszázad alatt ezek a határok másfél tucatnyi alkalommal módosultak, ahogy a felek a sziget fölötti uralomért harcoltak. A csoport egy elragadó, tengerparti kisvároskához, Grand Case-hez hajt, amely különleges épületeiről és kiváló konyhájáról ismert, majd a francia oldal fővárosát is felkeresik. A kirándulás utolsó megállója talán a legjobb: a sziget legjobb tengerpartjainak egyikénál állnak meg, ahol egyetlen programpont a felhőtlen kikapcsolódásé! A program végén a busz a kikötőbe visz vissza a hajóhoz.
Megjegyzés: kérjük, hozzon magával törölközőt, naptejet és napszemüveget. A kirándulás programpontjai felcserélődhetnek a helyi események függvényében. A szigeten időnként sűrű forgalomra kell számítani. A sziget valamennyi tengerpartja nyilvános, kérjük értékeit ne hagyja felügyelet nélkül. A tengerparton nincs életmentő szolgálat, a tengerben mindenki saját kockázatára és felelősségére fürödhet. Napozóágy, napernyő esetenként bérelhető lehet a tengerpartokon, ezek árát a részvételi díj nem tartalmazza. Kérjük, jegyezze meg a helyet, ahol a buszról leszáll - a visszaindulás ugyanerről a helyről történik. Kérjük a visszainduláshoz pontosan érkezzen, a buszok csak néhány percet fognak várni a későkre. Amennyiben lemarad a buszról, úgy a visszatérés saját költségen történik.

8. nap - Fort de France, Martinique
Rövid: Barangolás Martinique-n* · Fort-de-France öböl, Les Trois-Îlets: La Savane des Esclaves* · kézműves falu*

Martinique korábbi neve Madinina volt: a „virágok szigete”. Miért kapta ezt a különös nevet? Tartson velünk fakultatív kirándulásunkon, melyen a sziget történelmét is jobban megismerheti! A csoport első megállója Les Trois-Îlets aprócska városa, ahol egy igazi élő múzeumot keresnek fel. Ez a La Savane des Esclaves („rabszolga szavanna”). Itt bepillantást nyerhet a 19. században a szigeten élő rabszolgák mindennapjaiba. A 2 hektáros parkban hagyományos kunyhók állnak: egyik-másiknak döngölt föld padlója van, a tető pedig cukornád levelekből készült. A tradicionális konyhától a mezőgazdaságon át, a helyiek által használt kozmetikumokig számos területre bepillantást nyerhet. A kirándulás végén egy kézműves faluba is ellátogatnak, ahol a helyi mesteremberek által készített, csinos darabokat veheti szemügyre. Az itt dolgozók olyan módszerekkel készítik el portékáikat, melyet a bennszülött lakosoktól örököltek meg... A kézműves faluból a busz egy egzotikusan szép útvonalon visz vissza a kikötőbe.
Megjegyzés: kérjük, kényelmes ruházatot, sapkát, napszemüveget viseljen és használjon magas faktorszámú naptejet.

9. nap - Saint George, Grenada
Rövid: Trópusi tengerparti kirándulás* · Carenage* · Fort George* · Igazi rumos puncs a tengerparton*

Grenada fővárosa egy ízig-vérig brit település, egy elragadó kikötővel (Carenage), mely egy ősi vulkán lábánál fekszik... Tartson velünk fakultatív* kirándulásunkon, fedezze fel a zegzugos utcácskák titkait és ismerje meg a helyiek izgalmas történelmét is! A csoport felkapaszkodik a Fort George-hoz is, amely az aprócska főváros fölé tornyosul - fantasztikus panorámát biztosítva! Az erőd évszázados köveibe vésve áll Anglia és Franciaország egykori vetekedése is. A Fort George a Karibi-tenger fölött áll, melyre igazi körpanorámát kínál a hely! Tovább indulva a következő megálló Grenada déli részére esik, ahol egy félreeső, de gyönyörű, homokos tengerpartra esik. A mesés karibi környezetben egy rumpunccsal a kézben háborítatlan kikapcsolódással telik az idő, míg a busz vissza nem indul a kikötőbe.
Megjegyzés: a tengerparton napozóágy bérelhető, ennek árát a részvételi díj nem tartalmazza.

10. nap  - Willemstad, Curacao
Rövid: Találkozó a delfinekkel*

A tengerek talán legvidámabb élőlényeivel, a delfinekkel! A kirándulás minden korosztály számára tökéletes program és teljesen biztonságos is. A kikötőből egy rövid buszos út vezet a delfin központba. Itt a sekély vízben egy platformhoz sétálnak, ahol a helyi személyzettől rengeteg érdekes információt megtudhat a delfinekről: a testi felépítésüktől kezdve a viselkedésükön át a delfin állomány megőrzésére tett erőfeszítésekig. A delfineket meg lehet simogatni – akár még puszit is lehet nyomni az arcukra. A programon résztvevőknek úszniuk sem kell tudni, mivel az élményre egy víz alá süllyesztett platformon kerül sor, melyen biztosan állhat egész idő alatt. Amennyiben az idő engedi, a csoport a Sea Aquarium Parkot is felkeresi, mielőtt a hajóhoz visszatérnének.
Megjegyzés: a delfinekkel való találkozó időtartama kb. 20 perc. 8 év alatt gyerekek csak fizető felnőtt kíséretében vehetnek részt a programon. A vendégeknek lépcsőn lesétálva kell eljutniuk a tengeri platformig (az ottani személyzet segítségével). A helyszínen személyes videó és fotó készítésére nincs lehetőség, a találkozás professzionális fotósok örökítik meg, a különleges élményről készült emlékeket később megvásárolhatja. A helyszínen lehetőség van öltöző, zuhanyzó használatára és zárható szekrények is vannak.

11. nap  - Oranjestad, Aruba
Rövid: Városnézés és tengerparti lazítás* · Alto Vista kápolna, Kalifornia világítótorony* · Casibari sziklaformáció* · Tengerparti pihenés*

Ugorjon fel a híres Kukoo Kunuku busz fedélzetére és tartson velünk egy igazi zenés városnézésre! A fakultatív* programon résztvevők ellátogatnak az Alto Vista kápolnához és a Kalifornia világítótoronyhoz - a sziget két leghíresebb látványossághoz. Következő megálló a Casibari sziklaformáció, utazás közben pedig az egyedülálló vidéki látképben és színes cunucu házakban gyönyörködhet. A nagyjából egy órás városnézést követően a csoport a tengerpartra megy. Itt bőven lesz idő lazítani, sétálni a napsütésben, megmártózni az azúr tengerben - vagy csak felmarkolni egy koktélt és álmodozni egy pálmafa árnyékában.
Megjegyzés: kérjük hozzon magával fürdőruhát, strand törölközőt és ne feledkezzen meg a napfényvédelemről sem. A program ár a nyugágyak bérleti díját tartalmazza. A szigeti kiránduláson és a tengerparton is jeges víz elérhető. Napernyők bérelhetőek. Más üdítő és étel vásárolható a tengerparton, ahol kisebb butik is van. A tengerparttól kb. 5 perc sétányira bevásárlóközpont is van

12 - 13. nap  - Tengeren

A hajó tágas belsejében minden utasra 10 m2-nyi közösségi tér jut. A medencék partjainál különösen élvezetes ez a tágas tér. A gyönyörű színek, a fantasztikus, tengeri kilátás és az lélegzetelállító tervezés egyvelegeként az Atmosphere medence a napnyugtát követően is csábítóan hat. A Horizon medence a napimádók kedvence nappal, éjszaka pedig a táncot és önfeledt szórakozást keresők veszik birtokba. MSC Yacht klub: hajó a hajóban - egy hely, ami exkluzivitást és magán teret kínál a hajó véget nem érő programkínálatában. Merüljön el a privát klub nyújtotta luxusban, és élvezze az egyedülálló szórakozási lehetőségeket! Az MSC Aurea Spa kényeztető kínálatában bali masszázstól a test- és lélek revitalizációját ígérő kezelések és relaxációs lehetőségek tárháza várja. A termálvíz, a szépségszalon és más szolgáltatások tetőtől talpig „kezelésbe” veszik!

14. nap  - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas
Rövid: Egész napos pihenés az MSC magánszigetén

Ne keresse tovább a földi Paradicsomot - az MSC magánszigetén megtalálja azt! A tengeri utazás utolsó teljes napját ezen az álomszép karibi szigeten töltheti el. Barangoljon kedvére, fedezze fel a kristálytiszta, kék óceánt és a pálmafákkal szegélyezett, puha, fehér homokos strandokat. Élvezze a vendégszeretetet - és merüljön el a környezetbarát turista központ által kínált fantasztikus programokban! A cabanában relaxáló masszázs várja (térítés ellenében), de kikapcsolódhat a csodálatos tengerparton vagy tegyen emlékezetes kirándulásokat ezen a páratlan tájakon! Bár merre indul is el, mindenhol hamisítatlan karibi hangulat, jó kedv és felhőtlen szórakozás várja.

15. nap  - Érkezés Miami kikötőbe
Rövid: Érkezés és városnézés Miamiban · Transzfer a repülőtérre · Indulás haza

Az MSC Meraviglia a reggeli órákban köt ki Miaminál - a repülő indulásáig azonban még órák vannak hátra, így tartson velünk egy ajándék városnézésre! A csoport a napsütötte amerikai város legszebb részeit fedezi fel. Villák, jachtok és a világ legnagyobb utasforgalmú kikötője is terítékre kerülnek! A busz Little Havanan keresztül a South Beach felé veszi az irányt, amely a város egyik pezsgő művészeti negyede is egyben. A filmekről jól ismert, különleges hangulatú Art Deco negyedet, a Coconut Grove-t és Key Biscayne-t mind-mind megtekintheti. A programot követőn némi szabadidős barangolásra is lehetőség van, majd transzfer a repülőtérre, ahonnan menetrendszerinti járatokkal indulnak vissza a magyar fővárosba.

16. nap  - Hazaérkezés Budapestre
A csoport visszaérkezik Budapestre. Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is életre szólóélményekkel gazdagabban tér majd vissza a magyar fővárosba. Bízunk abban, hogy ez a varázslatos karibi barangolás hamarosan egy újabb utazásra csábítja majd, és ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét utazóink körében köszönthetjük!

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a meghirdetett kikötési menetrendtől eltérjen.

 A hajó útvonala: New York (United States), Philipsburg (St. Maarten), Fort de France (Martinique), Saint George (Grenada), Willemstad (Curacao), Oranjestad (Aruba), Ocean Cay (MSC Marine Res), Miami (United States)

Kikötési helyszínek és időpontok
NapokIdőpontKikötési helyÉrkezésIndulás
Csütörtök2020.10.22.New York, United States---19:00
Péntek2020.10.23. Tengeren------
Szombat2020.10.24. Tengeren------
Vasárnap2020.10.25.Tengeren------
Hétfő2020.10.26.Philipsburg, St. Maarten07:0017:00
Kedd2020.10.27.Fort de France, Martinique08:0018:00
Szerda2020.10.28.Saint George, Grenada07:0014:00
Csütörtök2020.10.29.Willemstad, Curacao13:0023:00
Péntek2020.10.30.Oranjestad, Aruba07:0019:00
Szombat2020.10.31.Tengeren------
Vasárnap2020.11.01.Tengeren------
Hétfő2020.11.02.Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas07:0019:00
Kedd2020.11.03.Miami, Inited States07:00---

Időpont:      2020. október 20 - november 4.  (16 nap/14 éj)

Utazás:        repülő + hajó (MSC Meraviglia)

Elhelyezés:  választott kabintípusban a hajón
Ellátás:       
teljes ellátás a hajón (korlátozott italfogyasztással*)

Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással*: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

Idegenvezetés: kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető
Minimum létszám:
20 fő

Részvételi díjak  Euro/fő
Kabintípusokbelső kabinablakos kabin balkonos kabin
Bella kabin

1.652 Euro/fő 

1.577 Euro/fő

-----------

2.008 Euro/fő

1.933 Euro/fő

Fantastica kabin

1.725 Euro/fő 

1.650 Euro/fő

1.944 Euro/fő 

1.869 Euro/fő

2.135 Euro/fő  

2.060 Euro/fő

A pirossal jelzett árak már tartalmazzák az aktuálisan érvényesíthető akciókat, illetve a 60 vagy 90 napos előfoglalási kedvezményket. Az előfoglalási kedvezmény visszavonásig érvényes! Esetenként ettől eltérhetünk, és a feltüntett ár ad hoc akciónak minősülnek.

A részvételi díjak tartalmazzák:  kiutazás költségét, elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón*, magyar nyelvű idegenvezetést.

Választható opciók: bbp- és sztornó biztosítás, fakultatív programok*, italcsomagok. Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatás követően foglalhatók.

*: A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.

A részvételi díjak nem tartalmazzák:
- Illetékek: 595 EUR /fő
- ESTA: 29 EUR /fő   
- Kötelező borravaló hajón: 132 EUR /fő
- Útlemondási biztosítás: 2 %
- BBP biztosítás: 38 EUR /fő

Fakultatív programok:
 - New York: 185 EUR /fő
 - Philibsburg: 45 EUR /fő
 - Martinique: 54 EUR /fő
 - Grenada: 56 EUR /fő
 - Curacao: 128 EUR /fő
 - Aruba: 42 EUR /fő
 - Miami ebéd: 31 EUR /fő

- 3,5 GB internetcsomag: 63 EUR
- Easy italcsomag: 348 EUR /fő
 - Premium italcsomag: 624 EUR /fő
- Premium+ italcsomag: 792 EUR /fő   
- Alk.mentes italcsomag: 288 EUR /fő   

- Gyermek pótágyár: 1270 EUR/fő
- Felnőtt pótágyár: 1506 EUR/fő

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype