geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós utak
Szilveszter Amszterdamban

Szilveszter Amszterdamban

Időtartam: 4 nap/3 éj

Ellátás: reggeli

Utazás: Repülővel Budapestről!

Elhelyezés: 2* szállodában

Megjegyzés: 2019. december 31 - 2020. január 3.

Szilveszter Amszterdamban

1. nap: Elutazás Budapestről a reggeli órákban repülővel, megérkezés után transzfer a belvárosba, majd félnapos városnézés helyi vezetéssel a csatornákkal teli Amszterdamban. Észak Velencéje kilencven aprócska szigetre épült, hatvan csatorna választja el ezeket egymástól, de összeköti a több mint ötven hasonlóan homorú és mégis különböző híd. Az ember hamar bennfentes lesz - már grachtnak hívja a csatornákat, s azt hiszi, tudja, melyik hídról a legszebb a kilátás: aztán a következő hídon elbizonytalanodik, mert újabb csodára lel. Boldogság, ha süt a nap, de az amszterdamiaknak nem okoz depressziót a gyakori eső sem. Ezt követően fakultatív módon, részt vehetünk egy panoráma-hajós városnézésen is, amely a legjobb lehetőség a zegzugos csatornák mentén épült világhírű kereskedő és kikötőváros építészeti remekeinek felfedezésére. Felejthetetlen élményt nyújtanak a partokon látható paloták, kereskedőházak, múzeumok. Utazás a szállodába, elhelyezkedés. Este részvétel a szilveszteri forgatagban.

2. nap: A reggelit követően szabadidő. Fakultatív kirándulás Rotterdam-Delft útvonalon. Első állomásunk Rotterdam, amely Hollandia második legnagyobb városa, és itt található Európa legnagyobb kikötője. A város hangulata és a különleges házak biztosan maradandó emlékként maradnak meg emlékezetünkben. Hajókázás. Végül sétát teszünk Delft belvárosában. Visszatérés Amszterdamba.

3. nap: Szabad program. Séta a belvárosban, idegenvezetőnkkel.

4. nap: A reggelit követően szabad program. Fakultatív kirándulás Volendam festői kisvárosba. A középkor hangulatát idéző faházak mentén, zegzugos utcákon sétálva megcsodálhatjuk a helybeliek különleges népviseletét is. Utunk során megismerjük a fapapucs készítés fortélyait, majd folytatjuk utunkat Zaanse Schans-ba, ami egy igazi szabadtéri-múzeum. Öt szélmalma még ma is működőképesen várja látogatóit, emellett megtekinthető egy százhúsz éves boltocska, és a helyi kézműipar néhány példája, környékbeli paraszt és halászházak. Mielőtt visszatérnénk Amszterdamba, még látogatást teszünk egy tipikus holland sajtfarmon. A kirándulást követően a csomagok felvétele a szállodában, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Időpont:       2019. december 31 - 2020. január 3.  (4 nap/ 3 éjszaka)
Elhelyezés:  2 csillagos szállodában, 2 ágyas szobákban
Ellátás:        büféreggeli
Utazás:        menetrend szerinti repülőjárattal

Részvételi díj:     169.900.- Ft/fő 156.300.- Ft/fő          

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 3 éjszakáraa megadott ellátással, programok a leírás szerint.
A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: 27.000.- Ft/fő, foglalási díj: 1.500.- Ft/fő, útlemondási biztosítás: a teljes részvételi díj 2%-a, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás.

Fakultatív programlehetőségek:
- Rotterdam/Delft kirándulás (min.14 fő):  32 000.- Ft/fő 
- Volendam/Zaanse kirándulás (min.14 fő):  28 000.- Ft/fő


Minimum létszám: 20 fő

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype