geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós utak
Szilveszteri körutazás Észak - Thaiföldön, pihenéssel Krabi tengerpartján

Szilveszteri körutazás Észak - Thaiföldön, pihenéssel Krabi tengerpartján

Időtartam: 14 nap/11 éj

Ellátás: reggeli, 6 ebéd vagy vacsora

Utazás: Repülővel Budapestről!

Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban

Megjegyzés: 2019. december 27 - 2020 január 9.

Szilveszteri körutazás Észak-Thaiföldön, pihenéssel Krabi tengerpartján

1 - 2. nap: Chiang Mai
Elutazás Budapestről a reggeli órákban dohai átszállással Chiang Maiba. Éjszaka a repülőn.
Érkezés Chiang Mai-ba kora reggel, transzfer a szállodába, lehetőség egy kis pihenésre az utazás után. Kora délután elindulunk megismerkedni a várossal, meglátogatjuk a legismertebb templomokat, a Wat Phra Singht, Wat Chedi Luangot is. Este szabad program, érdemes meglátogatni Észak-Thaiföld legnagyobb éjszakai piacát. Szállás Chiang Mai-ban (2 éj).

3. nap: Chiang Mai
Reggel látogatás a dombtetőn fekvő Doi Suthep templomnál, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik Chiang Mai-ra. A 14. században épült templomot Thaiföld egyik legszebbjének tartják. A következő program során kipróbálhatjuk milyen érzés bambusz-tutajon hajózni a Mae Tang folyón. Ebéd egy helyi étteremben, majd látogatás egy orchidea farmon.

4. nap: látogatás a hegyi törzseknél
Korai reggeli után elutazás Chiang Rai városába, útközben látogatás a híres Karen Paduang vagyis a gyűrűs nyakú hegyi törzseknél. Hajózás apró falvak mellett a Kok-folyón, utazás egy Karen faluba, majd látogatás a Yao és Akha törzsek falvaiban is. Szállás Chiang Rai-ban (2 éj).

5. nap: Arany Háromszög
Reggel megtekintjük Thaiföld egyik legkülönlegesebb templomát, a Wat Rong Khunt, azaz a „Fehért templomot”. Ezután egész napos kirándulásra indulunk a híres Arany Háromszögben, Burma, Laosz és Thaiföld közös határvidékén, melynek falvaiban máktermesztéssel és ópium-előállítással foglalkoztak évszázadokon keresztül. Látogatás az ópium múzeumban, majd hajókirándulás a Mekong-folyón és látogatás a Laoszhoz tartozó Donsao sziget piacán. Este vásárlási lehetőség Chiang Rai éjszakai piacán.

6. nap: Bangkok
Transzfer a repülőtérre, elutazás Bangkokba. Érkezés után transzfer a szállodába. Este kellemes vacsorát fogyaszthatunk el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között. Szállás Bangkokban (2 éj).

7. nap: Bangkok
A mai napon meglátogatjuk a híres Királyi Palotát, a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. Megtekintjük a Smaragd Buddha templomát, majd Bangkok legnagyobb buddhista templomát, a Wat Pho-t, mely a 45 méter hosszú Fekvő Buddha otthona.

8. nap: utazás Krabi - Ao Nang tengerpartjára
Transzfer a repülőtérre, elutazás Krabi repülőterére. Transzfer az Ao Nang tengerpart közelében fekvő szállodába (5 éj). Krabi tartomány partvonala Thaiföld legszebb tengerpartjainak és szigeteinek ad otthont. Ao Nang-ból akár minden nap más apró szigetre, meseszép partra hajózhatunk át, fedezzék fel Railay tengerpartjait, a csodás Phra Nang Beach-et vagy Hong szigetét!

9 - 12. nap: Krabi - Ao Nang tengerpartja
Egész napos szabad program, kikapcsolódási lehetőség a tengerparton fakultatív programlehetőségekkel (jelentkezés a helyszínen, az idegenvezetőnél).

13 - 14. nap: Phuket, utazás Budapestre
Szabad program, dél körül kijelentkezés a szállodából. Kora délután transzfer Phuket repülőterére. Elutazás Phuketről dohai átszállással Budapestre, éjszaka a repülőn. Érkezés Budapestre a kora reggeli órákban.

A program sorrendje változhat.

Időpont:                2019. december 27 - 2020. január 9.    (14 nap/11 éj)
Utazás:                  menetrendszerinti repülőjáratokkal
Elhelyezés:           3 és 4 csillagos szállodákban
Ellátás:                  reggeli, 6 ebéd vagy vacsora
A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám: 20 fő

Részvételi díj: 559.900.- Ft/fő    

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 6 éjszakára félpanziós ellátással a körutazás során és 5 éjszakára reggelivel Krabin, programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 158.000.- Ft/fő, borravalók (kb. 50 USD/fő), betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás.

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype