geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós utak
Görög varázslat - csoportos tengeri hajóút

Görög varázslat - csoportos tengeri hajóút

Időtartam: 8 nap / 7 éj

Ellátás: teljes ellátás a hajón

Utazás: busz + hajó

Elhelyezés: a választott kabinkategóriában

Megjegyzés: 2019. szeptember 15 - 22.

Görög varázslat
(csoportos tengeri hajóút)

1. nap: Velence
A csoport a kora reggeli órákban már autóbuszokra száll, hogy néhány órával később már Velencébe érkezzenek. A kirándulók a kikötőbe érkezve becsekkolnak a hajóra, majd elfoglalják a választott kabinokat. Az esti órákban a fenséges MSC Opera felhúzza a horgonyt, és méltóságteljesen szelni kezdi a tengeri mérföldeket a Földközi-tenger keleti medencéjében.

2. nap: Kotor – Montenegró partjainál
Merüljön el az MSC Opera tengernyi programlehetőségében – töltődjön föl a nap sugaraival a napozóteraszon, kocogjon a futó pályán vagy pihenje ki a hétköznapok fáradalmait a közel 1000 m2-t felölelő MSC Aurea Spa-komplexumban. Ha megéhezett tucatnyi bár, több étterem várja különleges és finom falatokkal. Ha pedig az ismeretlen Montenegró gyönyörű kis ékszerdobozát fedezné föl, vegyen részt a fakultatív* programunkon!
Élvezze Montenegro lenyűgöző partvidékének a panorámáját, melyet meredek sziklák szegélyeznek. A félnapos kiránduláson Kotort és a közeli Budva települését is felkeresi a csoport. A Kotor-öbölben nyugvó kikötőből évszázadokon át rajzottak ki a kereskedők hajói, különösen Velence irányába. A híres olasz kikötőváros hatása lépten-nyomon tetten érhető ezen a kevésbé ismert, de mesebeli településen - ahol gyakran van olyan érzése az embernek, mintha az érintetlen középkor varázslatos korában megállt volna az idő...
Innen Budva felé kanyarodik a csoport: régészek szerint ez az Adriai-tenger partvidékének legősibb, folyamatosan lakott települései közé tartozik. Az óváros falai között barangolva a kirándulók a történelmi negyedet önállóan fedezhetik fel. A hangulatos, szűk utcácskákon meseszép templomok, szuvenír árusok, kávézók várják, hogy az utazók rájuk bukkanjanak.
Kotorba visszaérkezve egy rövid sétára van lehetőség, melynek keretében a Tengerészeti Múzeumba is ellátogat a csoport. A kikötőbe visszatérőben a Szent Triphon székesegyházat is megtekintik (csak kívülről).
Fontos információ: a kiránduláson kerekesszékkel közlekedő valamint mozgásukban korlátozott utasok nem vehetnek részt.

3. nap: Tengeren
A görög szigetvilág felé haladva a harmadik napon az MSC Opera nem köt ki. Élvezze a végtelen tengert és a szikrázó napsütést! Csobbanjon a nyitott, szabadtéri medencékben vagy sportoljon a shuffleboard, minigolf vagy teniszpályák egyikén. Ha nyugodt kikapcsolódára vágyik, keresse fel a könyvtárat vagy barangoljon a fotókiállításon, művészeti galériában.
Az étkezésekkor tucatnyi lehetőség közül válogathat: bárok, éttermek várják az éhes, megfáradt utazókat egy felfrissülésre! A finom ebédet követően kérjen egy hűsítő koktélt - és irány a medencék partja!
A gyermekeket különböző játszószobák, videó- és társasjátékok várják. A Doremi aquaparkot minden korosztály élvezni fogja: a csúszdákat és más vízi játékokat.
Az esti órákban új életre kel a hajó: nézzen meg egy igazi közönségsiker darabot a fedélzeti színházban, majd partnerével látogasson el a diszkóba, ahol hajnalba nyúlóan szól a zene és nem ér véget a tánc...

4. nap:Míkonosz szigete
Míkonosz szigete hamisítatlan Görögország: az álomszép szigetet néhány évtizede már a turisták is felfedezték - ami nem is csoda. Minden egy helyen van itt a szívélyes görög vendégszeretettől, a pezsgő éjszakai életen át a fantasztikus strandokig! A fehérre meszelt házikókat, a város rejtett zugait Ön is felfedezheti egy fakultatív* kiránduláson! A tengerjáróról a kikötőbe érve a csoport megkezdi hangulatos barangolását a szűk utcácskákon, hogy Míkonosz igazi kincseit, turisták által is ritkán látogatott értékeit, félreeső kertjeit is megismerhessék.
A város szabálytalan alaprajzán csak komoly helyismerettel lehet kiigazodni– ez nem véletlen, a település alaprajzát a gyakori kalóztámadások miatt eleve úgy tervezték meg, hogy azon a távolról idevetődők csak eltévedni tudjanak. A csoport a sziget védjegyszámba menő szélmalmaihoz, egy már letűnt korszak itt maradt, gyönyörű emlékműveihez is ellátogat. Már a régmúlté azok az idők, amikor helyben őrölték a kenyérsütéshez használt lisztet! De a tengerparton büszkén álló tornyok azóta is rendületlenül dacolnak a viharokban metszően éles széllel - a kirándulóknak pedig itt egy újabb remek alkalom előkapni a fényképezőgépeket! A sétát követően visszatérés a kikötőbe az MSC Operához.
Fontos információ: a kiránduláson kerekesszékes és mozgásukban korlátozott utasaink nem vehetnek részt. A kirándulás 2 óra hosszú, a vendégeknek ezt követően lehetőségük van visszatérni a kikötőbe, vagy maradhatnak Míkonosz város központjában, felfedezni a belvárosi részt, és később transzferhajóval térhetnek vissza a kikötőbe.

5. nap:Szantorini
Fokozza az élvezeteket az MSC Opera fedélzetén! Töltse fel az utazás során megcsappant készleteket, vagy vásároljon szuveníreket, gyönyörű műtárgyakat a „Walk Through” bevásárló fedélzeten. Tegye próbára szerencséjét a fedélzeti kaszinóban. Vagy fedezze fel a gyönyörű Szantorinit egy fakultatív* kiránduláson!
A kirándulók vidám csapata csónakokkal éri el a kikötőt, majd rövid buszos utazás vezet Oiába. Az aprócska települést a világ szinte minden pontján ismerik, ha másról nem is, de a fehérre meszelt házakat borító égszínkék kupolákról mindenki fel tudja idézni a „leggörögebb” települést!
A csoport egy természetes kilátót is felkeres, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a sziget öblére. A környék remek borait egy helyi borokat és más finomságokat felsorakoztató kóstolón ismerheti meg alaposabban. A túra utolsó állomása Fira, ahonnan drótköteles felvonóval ereszkednek alá a kikötőbe az utazó.
Fontos információ! A túra csónakba történő ki- és beszállást tartalmaz; a libegőnél és a csónakoknál hosszú lehet a sor, a kiránduláson mozgásukban korlátozott vagy kerekesszéket használó utasok nem vehetnek részt.

6. nap:Korfu
Korfu - a legendás görög hős, Odüsszeusz bolyongásainak utolsó állomása, és az osztrákok, magyarok szeretett Sisi királynőjének kedvelt szigete is volt. A csoport Sisi gazdagon dekorált palotáját is felkeresi, ami a tengerre néző kertek fölött pazar látványt nyújt. A másik ismert mitológiai hős, Akhilleusz emlékének emelt palotában és annak kertjében élvezheti a buja korfui tájakat. Majd a kikötőbe való visszatérés előtt rövid szabadprogram Korfu városában.
Fontos információ: a kiránduláson kerekesszékkel közlekedő nem vehetnek részt.

7. nap:Bari
Az olasz partokhoz közeledve egy újabb napot tölthet a csodálatos MSC Operán – barangoljon a még fel nem fedezett fedélzeteken vagy töltsön el újabb pihentető órákat a kedvenc fedélzeti programjával! Ha még nem tette volna meg, érdemes minden izmot ellazítani a csodálatos masszőrök keze alatt az MSC Aurea Spa-ban. De utolérhetetlen érzés egy koktéllal a kézben a medence partján kényelmesen hátra dőlve egy napozóágyban bámulni az eget, élvezni, ahogy elsuhan a táj...
Vagy tartson a kirándulókkal és fedezze fel az olasz csizma déli csücskét egy feledhetetlen fakultatív* kiránduláson! A Bari kikötőt elhagyva egy órás buszos úttal érik el Alberobello települését. A kötőanyag és habarcs nélkül épült, jellegzetes trullók úgy néznek ki, mint ha a törpök nagyra nőtt épületei sorakoznának egymás mellett...
Ezt a szokatlan, szinte már-már „holdbéli” települést egy vezetett sétán fedezheti föl (az UNESCO Világörökség része) - a kirándulás a világ egyetlen trulló templomát is érinti (St. Antonio templom). A házakat különösen fehér sapkák fedik, melyeken szerencsehozó szimbólumok állnak. Amennyiben az idő engedi, a visszafelé vezető úton Barit buszos kiránduláson tekinthetik meg.
Fontos információ: a kiránduláson kerekesszékkel közlekedő nem vehetnek részt.

8. nap:Útban Budapest felé
Az utazás utolsó napján a hajó Velencében köt ki, a búcsú és kabinok elhagyása következik, majd indul a busz Budapestre.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend tájékoztató jellegűek. Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a meghirdetett kikötési menetrendtől eltérjen.

A hajó útvonala: Venice (Italy), Kotor (Montenegro), Mykonos (Greece), Santorini (Greece), Corfu (Greece), Bari (Italy), Venice (Italy)

Kikötési helyszínek és időpontok
NapokIdőpontKikötési helyÉrkezésIndulás
Vasárnap2019.09.15.Velence---16:30
Hétfő2019.09.16. Kotor14:0020:00
Kedd2019.09.17. Tengeren----
----
Szerda2019.09.18.Mykonos09:00
23:59
Csütörtök2019.09.19.Mykonos00:0102:00
Csütörtök2019.09.19.Santorini07.3015:00
Péntek2019.09.20.Korfu14:0020:00
Szombat2019.09.21.Bari07:0013:00
Vasárnap2019.09.22.Velence09:00----

Időpont:          2019. szeptember 15 - 22.  (8 nap/7 éj)
Utazás:            busz + hajó (MSC Opera)
Elhelyezés:    
választott kabintípusban a hajón
Ellátás:           
teljes ellátás a hajón (korlátozott italfogyasztással*)

*Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

Idegenvezetés:  magyar nyelvű idegenvezető
Minimum létszám:
15 fő

Részvételi díjak  Ft/fő-től
Kabintípusokbelső kabinablakos kabin balkonos kabin
Bella kabin----- ----------
Fantastica kabin----  307.000.-  -----

A feltüntett árak már tartalmazzák az aktuálisan érvényesíthető akciókat, illetve a 60 vagy 90 napos előfoglalási kedvezményket. Indulás eéőtt 90 nappal 20 000 Ft/fő, 60 nappal 10 000 Ft/fő kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból. Esetenként ettől eltérhetünk, és a feltüntett ár(ak) ad hoc akciónak minősül(nek).

A weboldalon szereplő árak nem minősülnek ajánlattételnek, az ajánlatkérést követően a hajós munkatársak küldik meg a pontos és részletes árajánlatot és feltételeket.

Bella kabin: Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák korlátlan használata.

Fantastica kabinok: Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák korlátlan használata · 24 órás szobaszerviz · Ingyen reggeli lehetőség a kabinban

A részvételi díj tartalmazza:  kiutazás költségét és a szükséges transzfereket a programleírás szerint, felkészült, helyismerettel és elmélyült tudással rendelkező idegenvezető kíséretében magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt (fakultatív program esetén csak abban az esetben, amennyiben a megjelölt minimum létszámú résztvevő jelentkezik arra), teljes ellátást a hajón korlátozott italfogyasztással*, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér térítésmentes használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat a hajón előre meghirdetett programok szerint, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, valamint útlemondási (sztornó) biztosítást.

A részvételi díjak nem tartalmazzák:
- kikötői illetékek: 51.000.- Ft/fő
- kötelező borravaló: 27.000.- Ft/fő
- személyre szabott szolgáltatások díjai
- fakultatív programok:
             - Kotor:19.000.- Ft/fő   
             - Mykonos: 17.000.- Ft/fő   
             - Santorini: 27.000.- Ft/fő   
             - Korfu: 24.000.- Ft/fő   
             - Bari: 24.000.- Ft/fő

- Internet 2 GB:   17.000.- Ft/fő

Utazási költség: 307.000 Ft/főtől + illetékek

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype