geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós utak
Látogatás Szingapúrban, Jáva és Bali szigetein, tengerparti pihenéssel

Látogatás Szingapúrban, Jáva és Bali szigetein, tengerparti pihenéssel

Időtartam: 14 nap / 12 éj

Ellátás: reggeli, két vacsora

Utazás: Repülővel Budapestről!

Elhelyezés: 4 csillagos szállodában

Megjegyzés: 2019. július 3 - 16.

Látogatás Szingapúrban, Jáva és Bali szigetein, tengerparti pihenéssel
csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

1-2. nap: Szingapúr
Elutazás Budapestről a délutáni órákban átszállással Szingapúrba, éjszaka a repülőn. Érkezés Szingapúrba a másnap délutáni órákban, transzfer a repülőtérről a szállodába. A nap további részében szabad program, akklimatizálódás, pihenés. Szállás Szingapúrban (3 éj).

3. nap: Szingapúr
Délelőtt a modern városállam felfedezésére indulunk: látogatás a Merlion parkban, a Nemzeti Orchidea Kertben, majd China Town és Little India városrészekben. Délután szabad program, koraestétől fakultatív programlehetőség: Kilátó a Marina Bay Sands ikonikus épületének 57. emeletén és a zenés showműsor megtekintése a Gardens by the Bay szuperfái között. A program részvételi díja: 16.900.- Ft/fő.

4. nap: Sentosa
A mai napon Sentosa szigetére látogatunk el, ne hagyják a szállodában fürdőruháikat! Stílusosan, felvonóval érkezünk a nyüzsgő szigetre, ahol a szabad program alatt megannyi program közül választhatnak. Kihagyhatatlan a SeaWorld, mely a világ második legnagyobb ócenáriuma, szuper programokat kínál az Unversal Studios és az Adventure Cove vízipark, a Dolphin Island-en pedig kedvenc tengeri emlőseinkkel ismerkedhetünk meg, de a tengerpart is úszásra csábít. Este lehetőség van a város felfedezésére egyénileg: próbálja ki a világ egyik legnagyobb óriáskerekét, hajókázzon egyet a Marina öbölben, és élvezze az esti pezsgést a Szingapúr folyó mellett, Clarke Quay sétálóutcáiban.

5. nap: Prambanan
Transzfer a repülőtérre, elutazás Indonéziába, Jáva szigetére. Érkezés Jogjakarta városába a déli órákban, transzfer a szállodába, bejelentkezés. Délután látogatás a lenyűgöző Prambanan hindu templomkomplexumnál, majd hagyományos Ramayana táncelőadást tekinthetünk meg. Vacsora és szállás Jogjakartában (2 éj)

6. nap: Borobudur és Jogjakarta
Kirándulás a világ legnagyobb buddhista templomához, Borobudurhoz. A templom és környezete lélegzetelállító látványt nyújt, hatalmas hegyek és vulkánok uralják a tájat. A délutánt Jogjakartában töltjük, ahol városnézésre indulunk: a fő látnivalók a szultáni palota, a Kraton és a Taman Sari, a víz palotája. Látogatás egy batik-műhelyben, ahol megismerhetik a batikolás technikáját és a használt motívumok, szimbólumok jelentőségét.

7. nap: utazás Ubudba
A reggeli órákban transzfer Jogjakarta repülőterére, elutazás Balira, az Istenek szigetére. Érkezés után látogatás a tengerben álló sziklára épült, híres Tanah Lot templomhoz, majd kis falvakon és gyönyörű tájakon keresztül utazunk a sziget egyik legszebb templomához, a Pura Taman Ayun-hoz. Később utazás Ubud városába, szabad program. Szállás Ubudban (2 éj)

8. nap: Batukaru, Jatiluwih és a Bratan-tó
Egész napos kirándulás Ubudtól északra, amely során a Batukaru hegy lábánál fekvő Pura Luhur Batukaru templomot, Jatiluwih környékén Bali legszebb rizsteraszait, Bedugul hegyeit és a vulkanikus Bratan-tavon fekvő Ulun Danu templomot tekintjük meg.

9. nap: Kintamani, a Batur-hegy és a Besakih templom
Reggeli után Kintamani felé utazunk, a Batur hegy látványos régiójába. A Batur hegy egy kisebb vulkán, ami egy hatalmas vulkáni kráter szívében fekszik. A Kintamani kilátótól a Batur-tóra és a környező vulkánokra nyíló kilátást csodálhatják meg. Délután látogatás az Agung hegy lejtőjén fekvő, lenyűgöző Besakih templomkomplexumnál, majd transzfer Tanjung Benoára, a tengerparti szállodába (4 éj).

10-12. nap: Tanjung Benoa
Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton.

13-14. nap:Tanjung Benoa
Egész napos szabad program, majd búcsúvacsora és transzfer a repülőtérre. Elutazás Baliról az éjszakai órákban, átszállás után érkezés Budapestre a dél körüli órákban.

Időpont:                2019. július 3 - 16. (14 nap/12 éj)
Utazás:                  Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő:         Kb. 13 óra
Elhelyezés:            4 csillagos szállodákban
Ellátás:                  Reggeli, két vacsora
Idegenvezetés:      A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám: 25 fő

Részvételi díjak
kétágyas szobában619.900.-
egyágyas szobában849.900.-

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 11 éjszakára reggelivel, 2 vacsora, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza:
repülőtéri illeték: kb. 155 000 Ft/fő, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, helyi borravalók.

Előfoglalási kedvezmény:
2 hónappal indulás előtt: 15 500 Ft/fő

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype