geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós utak
Kefalónia / Lassi / Jerry's Apartmanház

Kefalónia / Lassi / Jerry's Apartmanház

Időtartam: 8 nap / 7 éj

Ellátás: önellátás

Utazás: Repülővel Budapestről!

Elhelyezés: 2 fős stúdióban

Lassi a sziget egyik legnépszerűbb és legnagyobb üdülőhelye a főváros közelében (kb. 2 km), a repülőtértől kb. 7 km-re található. Hangulatos, mozgalmas főutcája két oldalán elhelyezkedő tavernák, vendéglők, kávézók, bárok, üzletek nyújtanak szórakozási és vásárlási lehetőségeket az ideutazóknak. Kisebb-nagyobb öblökkel tarkított homokos (helyenként kavicsos/köves) szakaszaival különleges élményeket nyújt a fürdőzők számára. A tengerpart a vízisportok szerelmeseinek is számos lehetőséget kínál.

Jerry's Apartmanház

Fekvés
A település központjában lévő modern, háromszintes apartmanház a főút közelében, a Gradakia tengerparttól kb. 400 m távolságra helyezkedik el, amely egy emelkedőn közelíthető meg. Közvetlen közelében számos taverna, kávézó, bár, üzlet, vendéglő található.

Elhelyezés: 

2-3 ágyas stúdió: Kellemesen berendezett, kényelmes, két légterű helyiség, egy hálószoba (egy dupla és egy szimpla ággyal), külön étkező felszerelt konyhasarokkal (ajtóval nincs ellátva), hűtő, zuhany/ WC, balkon/terasz.

2 ágyas félszuterén stúdió: felszereltségében megegyezik a standard stúdióval, csak elhelyezés tekintetében van különbség: a fölszintről vezet le néhány lépcsőfok, tehát úgynevezett félemeleti stúdióként funkciónál és terasz is tartozik hozzá.

Ellátás
Önellátás (felár ellenében angol reggeli valamint menüválasztásos vacsora kérhető a Kefalos tavernában).

Szolgáltatások
A stúdiók az első és a második emeleten (a legfelső szintről a fák között a tengert is látni) helyezkednek el. A ház körül kis kert található mediterrán növényekkel, ingyenes WIFI, babaágy (előzetes kérésre), parkolási lehetőség a ház mellett. Felár ellenében légkondicionáló helyben kérhető/igénybe vehető.

Repülővel

Időpontok

8 nap/ 7 éjszaka

szombati váltással

(*csak budapesti indulással)

Árak 2020

 budapesti indulással

szállás, önellátással, repülőjeggyel, illetékekkel együtt Ft/fő/hét

2 ágyas stúdióban

június 13 – 20.

szeptember 19 - 26.*

149.900.-

június 20 - 27.

augusztus 29 - szeptember 5.

szeptember 12 - 19.

154.900.-

június 27 - július 11.

augusztus 22 - 29.

szeptember 5 - 12. 

159.900.-

július 11 - augusztus 22.

169.900.-

A fenti árak tartalmazzák: a szállást a megadott ellátással, repülőjegyet, adókat és egyéb díjakat, foglalási dííjat, kinti transzfert,  a telepített magyar nyelvű asszisztenciát és a poggyászokat (személyenként 1 db feladható poggyászt max.23 kg-ig  és 1 db fedélzetre felvihető kézipoggyász - max:56x45x25cm és max. 8 kg).

A fenti árak nem tartalmazzák:

- helyszínen kötelzően fizetendő idegenforgalmi adót, mely  kb. 0,5 EUR/stúdió/éj     

- sztornó biztosítás: (részvételi + egyéb díjak) 1,5 %

- BBP utasbiztosítást

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype