geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós utak
Bangkok és Angkor felfedezése szilveszterkor, pihenéssel Koh Chang trópusi szigetén

Bangkok és Angkor felfedezése szilveszterkor, pihenéssel Koh Chang trópusi szigetén

Időtartam: 13 nap/ 10 éj

Ellátás: reggeli

Utazás: Repülővel Budapestről!

Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban

Megjegyzés: 2019. december 29 - 2020. január 10.

Bangkok és Angkor felfedezése szilveszterkor, pihenéssel Koh Chang trópusi szigetén

1. nap: utazás Bangkokba
Elutazás Budapestről a délutáni órákban, dohai átszállással Bangkokba. Éjszaka a repülőn.
Érkezés a thai fővárosba a déli órákban transzfer a szállodába, lehetőség egy kis kikapcsolódásra a hosszú út után. Este kellemes vacsorát fogyaszthatnak el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között, majd a vacsorát követően látogatás a Patpong éjszakai piacon. Szállás Bangkokban (3 éj).

3. nap: Bangkok
Délelőtt látogatás a híres Királyi Palotában, ahol a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. Megtekintjük a Smaragd Buddha templomát, majd Bangkok legnagyobb buddhista temploma, a Wat Pho, itt található a 45 méter hosszú Fekvő Buddha. Ezután tradícionális thai csónakkal hajókázni indulunk a Chao Praya folyón a Thonburi negyedbe, ahol megfigyelhetjük a város csatornáin cölöpházakban élő helyiek életét.

4. nap: Ayutthaya
Délelőtt elutazás a Bang Pa In nyári palotához, majd Ayutthayába, az UNESCO Világörökség részének számító egykori thai fővárosba. A csodálatos templomok, paloták és erődítmények romjai a régi királyi város egykori fényéről mesélnek. Délután visszautazás Bangkokba.

5. nap: Tonle Sap tó
Reggeli után transzfer a repülőtérre, elutazás Kambodzsába, Siem Reap városába. Délután hajókirándulásra indulunk a Tonle Sap tavon, ahol a tavon élők mindennapi életével ismerkedünk meg. Látogatás egy helyi faluban, ahol a házak cölöpökre épültek, úszó épületek és elárasztott erdők szegélyezik utunkat. Este szabad program, ismerkedés a hangulatos városkával. Szállás Siem Reapben (2 éj).

6. nap: Angkor
A reggelit követően egész napos felfedezőútra indulunk Angkor fenséges romvárosába, ami egész Délkelet-Ázsia egyik legfontosabb látnivalója. Délelőtt látogatás Angkor Thom ősi városában: a Bayon templomban, az Elefánt terasz kőelefántjainál, majd a vadregényes Ta Prohm templomban. Rövid pihenőt követően délután a legnagyobb és legjobb állapotban fennmaradt Angkor Wat templomhoz látogatunk, a Kambodzsa jelképévé vált templom a khmer építészet csúcspontja.


7. nap: utazás Koh Chang szigetére
Reggel transzfer a thai határhoz, majd utazás busszal Koh Chang szigetére, ahová estefelé érkezünk meg. Koh Chang Thaiföld egyik legszebb szigete, kevésbé kiépített, mint a közismert Phuket és Samui, de épp ez adja a báját is. Érintetlen természet, festői hegycsúcsok, vízesések és fehérhomokos tengerpartok sora várják itt az elsősorban nyugodt pihenést kedvelő utazókat. Szállás a tengerparti szállodában (5 éj).

8-11. nap: Koh Chang
Szabad program, kikapcsolódás Koh Chang csodás tengerpartján.


12-13. nap: Transzfer Bangkokba, elutazás
Délelőtt búcsút veszünk Koh Chang szigetétől és visszautazunk Bangkokba, transzfer a repülőtérre (kb. 6 óra). Az éjszakai órákban elutazás Budapestre dohai átszállással, éjszaka a repülőgépen, érkezés Budapestre a kora reggeli órákban.

A program rendje változhat.

Időpont: 2019. december 29 - 2020. január 10.    (13 nap/10 éj)
Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban
Ellátás: reggeli, 1 vacsora
A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám: 25 fő

Részvételi díj: 499.900.- Ft/fő    

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 10 éjszakára reggelivel, programok a leírás szerint, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 149.000.- Ft/fő, helyszínen fizetendő vízumok: kb. 35 USD/fő (Kambodzsa), borravalók (kb. 40 USD/fő), betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás.

Utazási költség: 499.900 Ft/főtől + illetékek

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype