geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós utak
Szingapúr és Bali felfedezése szilveszterkor, tengerparti pihenéssel

Szingapúr és Bali felfedezése szilveszterkor, tengerparti pihenéssel

Időtartam: 14 nap/11 éj

Ellátás: reggeli

Utazás: Repülővel Budapestről!

Elhelyezés: 3* és 4*-os szállodákban

Megjegyzés: 2019. december 29 - 2020. január 11.

Szingapúr és Bali felfedezése szilveszterkor, tengerparti pihenéssel

 
1-2. nap: elutazás Budapestről
Elutazás Budapestről a délutáni órákban, utazás dohai átszállással Szingapúrba, érkezés helyi idő szerint másnap délután, transzfer a szállodába, szabad program, akklimatizálódás, pihenés. Szállás Szingapúrban. (3 éj)

3. nap:  Szingapúr
Délelőtt Szingapúr modern városállamának felfedezésére indulunk: látogatás a Merlion parkban, a Nemzeti Orchidea Kertben, majd China Town és Little India városrészekben. Délután szabad program, kora estétől fakultatív program: Kilátó a Marina Bay Sands ikonikus épületének 57. emeletén és a zenés showműsor megtekintése a Gardens by the Bay szuperfái között. Koccintsunk a magyar új év kezdetére késő délután és persze éjfélkor is! A fakultatív program díja: 18 900 Ft/fő.

4. nap: Sentosa
Az év első napját Sentosa szigetén töltjük, ne hagyják a szállodában fürdőruháikat! A nyüzsgő szigeten szabad idő, mely alatt megannyi program közül választhatnak; kihagyhatatlan a SeaWorld, mely a világ második legnagyobb ócenáriuma, szuper programokat kínál az Universal Studios és az Adventure Cove vízipark, a Dolphin Island-en pedig kedvenc tengeri emlőseinkkel ismerkedhetünk meg, de a tengerpart is úszásra csábít. Ha maradt még energiánk, este lehetőség van Szingapúr felfedezésére egyénileg: próbálja ki a világ egyik legnagyobb óriáskerekét, hajókázzon egyet a Marina öbölben, és élvezze az éjszakai pezsgést a Szingapúr folyó mellett, Clarke Quay sétálóutcáiban.

5. nap: Bali
Transzfer a repülőtérre, elutazás Indonéziába, az Istenek szigetének is nevezett Balira, transzfer Ubud környékére, mely sokak szerint a sziget legszebb része. Szállás Ubud környékén (3 éj).

6. nap: Jatiluwih, Bratan-tó, Batukaru, Tanah Lot
Első utunk a sziget egyik legszebb templomához, Taman Ayun-hoz vezet, majd északabbra Bedugul hegyeit, és a vulkanikus Bratan-tavon fekvő Ulun Danu templomot és Jatiluwih környékén Bali csodás rizsteraszait, valamint a Batukaru hegy lábánál fekvő Pura Luhur Batukaru templomot tekintjük meg. A napot a híres Tanah Lot templom zárja, mielőtt visszatérünk szállásunkra.

7. nap: Kintamani, a Batur-hegy és a Besakih templom
A mai napon keletnek vesszük az irányt, elsőként Klungkung-Kertagosa-t, egy ősi bírósági épületet látogatunk meg. Ezután az Agung hegy lejtőjén fekvő, lenyűgöző Besakih templomkomplexumot tekintjük meg, majd a Kintamani kilátótól a Batur-tóra és a környező vulkánokra nyíló kilátást csodálhatjuk meg. Utolsó megállónk Tampaksiring-ben a fiatalság forrása lesz.


8. nap: majomerdő, Ubud

Délelőtt látogatás Padangtegal majomerdejében és a halál nagytemplománál, valamint útba ejtjük az Ubud Palotát és beszerezhetjük szuvenírjeinket is a szomszédos piacon. Transzfer a tengerparti szállodába (5 éj).

9-12. nap: Bali
Szabad program, kikapcsolódás Bali tengerpartján, fakultatív programlehetőségekkel.

13-14. nap: Utazás Budapestre
Délelőtt szabad program, kora délután transzfer a repülőtérre, elutazás dohai átszállással Budapestre, érkezés másnap kora reggel.

A programok sorrendje változhat.

Időpont:       2019. december 29 - 2020. január 11.   (14 nap/11 éj) 
Elhelyezés:  3 és 4 csillagos szállodákban
Ellátás:        reggeli
A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám: 20 fő   (a fakultatív programon 15 fő)

 

Részvételi díj:   559.900.- Ft/fő     Garantált indulás! Utolsó helyek!

Részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 11 éjszakára reggelivel, programok a leírás szerint, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.
A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 149.000.- Ft/fő, helyi borravalók (helyszínen fizetendő, kb. 40 USD/fő), all inclusive ellátás felára a tengerparton (5 éj): 159.000.- Ft/fő, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Utazási költség: 559.900 Ft/fő-től + illetékek

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype