geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós utak
Kalandozás a Maláj-félszigeten pihenéssel Langkawi szigetén

Kalandozás a Maláj-félszigeten pihenéssel Langkawi szigetén

Időtartam: 13 nap/10 éj

Ellátás: reggeli

Utazás: Repülővel Budapestről

Elhelyezés: 4*-os szállodákban

Megjegyzés: 2017. december 27 - 2018. január 8.

Kalandozás a Maláj-félszigeten pihenéssel Langkawi szigetén

1. nap Elutazás Budapestről
Elutazás Budapestről a délutáni órákban dohai átszállással Kuala Lumpurba. Éjszaka a repülőn.

2. nap Érkezés Kuala Lumpurba
Érkezés Kuala Lumpurba délelőtt, transzfer a repülőtérről Malacca városába (kb. 2 órás transzfer). Vacsora egy helyi étteremben. Szállás Malaccában (1 éj).

3. nap Malacca
Félnapos városnézés Malacca hangulatos városában. A város gazdag történelmi öröksége révén a Világörökség része, a városnézés során megismerhetjük a gyarmati és kínai emlékeket: a Porta de Santiago erőd, a főtér színes épületei a St. Paul templommal, a Cheng Hoong Teng templom és a Jonker Street.  A tipikus helyi ebéd után rövid szabad program, majd elutazás Kuala Lumpurba. Szállás Kuala Lumpurban (1 éj).

4. nap Kuala Lumpurtól a Cameron-felföldig
Reggeli után félnapos panoráma városnézés alatt fedezhetjük fel az új és a régi Kuala Lumpur szépségeit: a Petronas ikertornyok, a Királyi Palota, a régi Jamek mecset és a modern Nemzeti mecset, a Nemzeti Emlékmű és a Függetlenség tér. A városnézést követően elutazás a Cameron-felföld felé, Kuala Lumpurt elhagyva látogatás a híres hindu templomoknál, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva lehet elérni a barlangokat, útközben vidám pillanatokat szereznek majd a lépcsőkön játszadozó majomcsapatok. Szállás a Strawberry Park Resortban (1 éj)

5. nap A Cameron-felföldtől Penangig
A reggelit követően látogatás a teaültetvényeken és egy helyi teagyárban. Egy eperültetvényre és egy helyi zöldségpiacra is ellátogatunk délelőtt, majd utazás Penang felé. Útközben rövid megálló a Sam Poh Tong sziklatemplomnál és Kuala Kangsar királyi városában, fotózási lehetőség a látványos Ubudiah mecsetnél és az Iskandariah palotánál. Penang szigetét a világ egyik leghosszabb hídja köti össze a szárazfölddel, ezen keresztül érjük el Georgetown városát. Szállás Georgetown-ban (2 éj).

6. nap Penang
Georgetown felfedezésére indulunk délelőtt, a város 2008 óta a Világörökség része. Látogatás a világ 3. legnagyobb fekvő Buddha szobránál, az 1000 Buddha templomának is nevezett Kek Lok Si templomban, láthatják a Cornwallis erődöt, a Pitt utca templomait és a díszes Khoo Kong Si templomot. A nap további részében szabad program.

7. nap Utazás Langkawi szigetére
Reggeli után transzfer a kikötőbe, 2,5 órás kompozás Langkawi szigetére, ahol transzfer a Berjaya Langkawi szállodába. Délután szabad program. Szállás Langkawin (5 éj).

8-11. nap Langkawi
Szabad program, kikapcsolódás Langkawi mesés, fehérhomokos tengerpartjain.

12. nap Putrajaya
Dél körül transzfer a sziget repülőterére, visszautazás Kuala Lumpurba. Délután városnézésre indulunk a közeli Putrajaya-ba, az ország adminisztratív fővárosába.  A 90-es években épült várost  monumentális méretű, modern épületek, látványos hidak, hatalmas kertek jellemzik. Vacsora Putrajayában, majd visszautazás a repülőtérre, az éjszakai órákban elutazás Dohába.

13. nap Utazás Budapestre
Reggel továbbutazás Budapestre.

Időpont: 2017. december 27 - 2018. január 8.  (13 nap/10 éj)  Garantált indulás!

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Elhelyezés: 4 csillagos szállodákban
Ellátás: 10 reggeli, 4 ebéd, 2 vacsora

Részvételi díj: 519.900.- Ft/fő

A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám:     25 fő

Az ár tartalmazza: repülőjegyek, szállás 10 éjszakára a megjelölt étkezésekkel, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.
Az ár nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 139.000 Ft/fő, helyi borravalók, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Utazási költség: 519.900 Ft/főtől + illetékek

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype