geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós utak
Szilveszteri kalandozás a Maláj-félszigeten pihenéssel Langkawi szigetén

Szilveszteri kalandozás a Maláj-félszigeten pihenéssel Langkawi szigetén

Időtartam: 13 nap/10 éj

Ellátás: reggeli, 5 ebéd, 1 vacsora

Utazás: Repülővel Budapestről

Elhelyezés: 4*-os szállodákban

Megjegyzés: 2019. december 29 - 2020. január 10.

Szilveszteri kalandozás a Maláj-félszigeten pihenéssel Langkawi szigetén

1-2. nap Elutazás Kuala Lumpurba
Elutazás Budapestről a délutáni órákban, utazás Kuala Lumpurba dohai átszállással, érkezés másnap helyi idő szerint délután, transzfer a repülőtérről Malacca városába (kb. 2 órás trnaszfer). Vacsora egy helyi étteremben. Szállás Malaccában. (1 éj)

3. nap Malacca
Félnapos városnézés Malacca hangulatos városában. A város gazdag történelmi öröksége révén az UNESCO Világörökség része, a városnézés során megismerhetjük a gyarmati és kínai emlékeket: a Porta de Santiago erőd, a főtér színes épületei a St. Paul templommal, a Cheng Hoong Teng templom és a Jonker Street.  A tipikus helyi ebéd után rövid szabad program, majd elutazás Kuala Lumpurba. Szállás Kuala Lumpurban (1 éj).

4. nap Kuala Lumpur, Batu-barlangok
Reggeli után félnapos panoráma városnézés alatt fedezhetjük fel az új és a régi Kuala Lumpur szépségeit:  a Királyi Palota, a régi Jamek mecset és a modern Nemzeti mecset, a Nemzeti Emlékmű és a Függetlenség tér a Petronas ikertornyok csodás látványával. A városnézést követően elutazás a Cameron-felföld felé, Kuala Lumpurt elhagyva látogatás a híres hindu templomoknál, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva lehet elérni a barlangokat, útközben vidám pillanatokat szereznek majd a lépcsőkön játszadozó majomcsapatok. Szállás a Cameron-felföldön. (1 éj)

5. nap A Cameron-felföldtől Penangig
Délelőtt látogatás a teaültetvényeken és egy helyi teagyárban kóstolásal. Egy eperültetvényre és egy helyi zöldségpiacra is ellátogatunk, majd utazás Penang felé. Útközben rövid megálló a Sam Poh Tong sziklatemplomnál és Kuala Kangsar királyi városában, fotózási lehetőség a látványos Ubudiah mecsetnél és az Iskandariah palotánál. Ebéd egy helyi étteremben. Penang szigetét a világ egyik leghosszabb hídja köti össze a szárazfölddel, ezen keresztül érjük el Georgetown városát. Szállás Georgetown-ban (2 éj).

6. nap Georgetown
A mai napon Georgetown-t fedezzük fel, a város 2008 óta az UNESCO Világörökség része. Látogatás a világ 3. legnagyobb fekvő Buddha szobránál, az 1000 Buddha templomának is nevezett Kek Lok Si templomban, láthatják a Cornwallis erődöt, a Pitt utca templomait és a díszes Khoo Kong Si templomot. A nap további részében szabad program.

7. nap Utazás Langkawi szigetére
Reggel transzfer a kikötőbe, 2,5 órás kompozás Langkawi szigetére, transzfer a szállodába. Délután szabad program. Szállás Langkawin (5 éj).

8-11. nap Langkawi
Szabad program, kikapcsolódás Langkawi mesés, fehérhomokos tengerpartjain.

12-13. nap Putrajaya
Délelőtt transzfer a sziget repülőterére, visszautazás Kuala Lumpurba. Délután városnézésre indulunk a közeli Putrajaya-ba, az ország adminisztratív fővárosába.  A 90-es években épült várost  monumentális méretű, modern épületek, látványos hidak, hatalmas kertek jellemzik. Ebéd Putrajayában, majd délután visszautazás a repülőtérre, este utazás dohai átszállással Budapestre, érkezés másnap kora reggel.

A program sorrendje változhat.

Időpont: 2019. december 29 - 2020. január 10.  (13 nap/10 éj)

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Elhelyezés: 4 csillagos szállodákban
Ellátás: reggeli, 5 ebéd, 1 vacsora

Részvételi díj: 559.900.- Ft/fő

A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám:     20 fő

Az ár tartalmazza: repülőjegyek, szállás 10 éjszakára a megjelölt étkezésekkel, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.
Az ár nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 145.000 Ft/fő, helyi borravalók (kb. 40 USD/fő), baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Utazási költség: 559.900 Ft/főtől + illetékek

Ajánlat Vissza
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype