geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós utak
Ariel hercegnő - csoportos mediterrán húsvéti hajóút Ariel hercegnő - csoportos mediterrán húsvéti hajóút

Mediterrán pezsgés, hangulatos városok várják egy igazi, tavaszindító kiránduláson, amely a Földközi-tenger nyugati medencéjének legszebb tájaira kalauzolja el. Hét éjszaka a tengeren, egy kisebb sziget méretével vetekedő, impozáns és modern óceánjáró fedélzetén. Ne maradjon le élete legemlékezetesebb utazásáról! A kikötői programok mellett az önfeledt szórakozásról az MSC flotta ékköve, az MSC Fantasia gondoskodik.

Időtartam: 9 nap / 7 éj

Ellátás: teljes ellátás a hajón

Utazás: busz + hajó

Elhelyezés: választott kabinkategóriában

Megjegyzés: 2020. április 10 - 18.

Görög tavasz - csoportos mediterrán hajóút Görög tavasz - csoportos mediterrán hajóút

Változatos élmények a fedélzeten és a kikötőkben - ezt az utat bátran ajánljuk olyan utasoknak, akik egy vidám és élménydús tengeri kirándulást néhány csodaszép mediterrán város felfedezésével is egybe kötnék. A kiránduláson hű társa az MSC Magnifica lesz, melynek fedélzetén páratlan módon ötvöződnek egymással a mediterrán vendégszeretet, a tengeri hajózás legnemesebb hagyományai és a csillogó luxus.

Időtartam: 8 nap/ 7 éj

Ellátás: teljes ellátás a hajón

Utazás: busz + hajó

Elhelyezés: választott kabinkategóriában

Megjegyzés: 2020. május 15 - 22.

Kitekintés az Atlanti-óceánra - csoportos hajóút Kitekintés az Atlanti-óceánra - csoportos hajóút

Gyönyörű tájak, a végtelen tenger, és csodálatos városok - ezt a tengeri kirándulást olyan utasainknak ajánljuk, akik szűk két hétből a lehető legtöbbet szeretnék kihozni. A néhány éve az utolsó csavarig felújított MSC Opera fedélzetén változatos programok, finom ételek, és pazar kiszolgálás várja az utasokat. Tökéletes választás azoknak, akik egy időre szeretnének kiszakadni a hétköznapok mókuskerekéből, vagy csak feltöltődnének a tél végén a Földközi- tenger szikrázó napsütésével. A családosan utazók számára is ragyogó választás az út: a tengerjáró fedélzetén minden korosztály megtalálja a neki tetsző programot.

Időtartam: 13 nap / 11 éj

Ellátás: teljes ellátás a hajón

Utazás: busz + hajó

Elhelyezés: választott kabinkategóriában

Megjegyzés: 2020. március 9 - 21.

Napsütötte ősz - csoportos tengeri hajóút Napsütötte ősz - csoportos tengeri hajóút

Fedezze fel a Földközi-tenger késő őszi szépségeit az MSC Divina isteni fedélzetén! A kisebb városnyi tengerjáró az olasz partoktól és szigetektől nyugat felé kanyarodva Francia- és Spanyolországot is érinti. A kikötőkben izgalmas tengerparti programokon vehet részt, vagy városnéző kirándulásokon ismerheti meg a mediterrán városok utolérhetetlen atmoszféráját!

Időtartam: 9 nap / 7 éj

Ellátás: teljes ellátás a hajón

Utazás: busz + hajó

Elhelyezés: a választott kabinkategóriában

Megjegyzés: 2019. október 25 - november 2.

Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype