geoturizmuscentrum - körutazások, olaszországi szállások, prágai szállások
Akciós utak
A varázslatos Azori-szigetek A varázslatos Azori-szigetek

Ismerje meg velünk az Atlanti-óceán közepén fekvő varázslatos azori szigetvilágot! Körutazásunk során a Portugáliához tartozó különleges szigetcsoport három szigetét, São Miguelt, Picot és Faialt fedezzük fel. A vulkáni eredetű szigetek sajátos mikroklímával, kivételes természeti képződményekkel és káprázatos növényvilággal rendelkeznek.

Időtartam: 8 nap / 7 éj

Ellátás: büféreggeli

Utazás: Repülővel Budapestről!

Elhelyezés: 4 csillagos szállodákban

Megjegyzés: 2019. augusztus 11 - 18.

389.000 Ft/főtől + illetékek

részletek >>
Madeira - csoportos utazás Madeira - csoportos utazás

Az Atlanti-óceán úszó virágoskertjének is nevezett Madeira páratlan természeti szépségével, ideális mikroklímájával és történelmi emlékeivel csábítja az idelátogatókat. 2018-ban, immár ötödik alkalommal nyerte el méltó módon a World Travel Awards "Európa legjobb szigete" díjat. Utazásunk során megismerkedünk a főváros, Funchal látnivalóival; itt értékes műemlékek, egzotikus portékákkal teli piac, parti sétány, kikötő hatalmas óceánjárókkal, illetve színpompás parkok és botanikus kertek várnak. Töltse a nyári szünetet Madeirán; kellemes idő, a különleges természeti látnivalók és a helyi konyha ízei, híres borai is várják Önt!

Időtartam: 8 nap/ 7 éj

Ellátás: büféreggeli

Utazás: Repülővel Budapestről!

Elhelyezés: 2 ágyas szobában

Megjegyzés: 2019. június 22 - 29.

189.000 Ft/főtől + illeték

részletek >>
Portugália klasszikus körutazás Portugália klasszikus körutazás

Fedezze fel a gyönyörű Portugália legszebb városait, barangoljon a történelmi emlékhelyek és vallási kegyhelyek között nyolc napon keresztül! A vezetett kiránduláson, magyar nyelvű idegenvezető kíséretében ismerheti meg a gazdag történelmi hagyományokat a római kortól egészen a múlt század nevezetes helyeiig. A csoport vallási zarándokhelyeket is felkeres, Fatimában két napot és egy éjszakát is eltölthetnek a kirándulók.

Időtartam: 8 nap/ 7 éj

Ellátás: reggeli

Utazás: repülő + busz

Elhelyezés: 3* és 4*-os szállodákban

259.000 Ft/főtől + illetékek

részletek >>
Banner kép

 

Banner kép

 

Banner kép
Facebook Skype